Soții Keir s-au chinuit șapte ani de zile fără succes să devină părinți, când ca printr-un miracol, Becky a reușit să rămână însărcinată în  prima etapă a unei fertilizare in vitro. Însă, aceasta a avut o sarcină cu probleme și  Peyton s-a născut prematur, cu 16 săptămâni mai devreme, cântărind doar 811 grame.

„Era atât de fragilă și de micuță, iar medicii au pus-o într-o pungă de sandviș ca să-i protejeze pielea. Mi s-a rupt inima. Eram supărată pe mine, mă simțeam vinovată pentru că nu am reușit să-mi păstrez copilul în siguranță pentru încă câteva săptămâni. Eram îngrozită că bebelușul meu, pe care m-am chinuit timp de șapte ani să-l am, s-ar putea să nu reziste”, a declarat mama pentru Daily Mirror.

„În timpul sarcinii mele am urmat toate regulile și am făcut toate ecografiile. Însă, când tensiunea mi-a crescut periculos de mult și am fost dusă la spitalul Jessop Wing, după examinare, medicii au observat că aveam o dilatație de doi centimetri. Mi-au făcut două injecții cu steroizi pentru a grăbi dezvoltarea plămâniilor copilului și pentru a ne pregăti pentru orice s-ar putea întâmpla”, își aduce aminte mămica.

A stat 121 de zile, internată în spital

La scurt timp, Becky a născut, iar pentru ea experiența a fost una extrem de dificilă, pentru că a crezut că bebelușul nu va supraviețui.

„La câteva secunde de la naștere, o echipă de medici și asistente a alergat să o resusciteze pe Peyton înainte să fie pusă în incubator. Medicii m-au avertizat că 60% dintre copii născuți la 24 de săptămâni supraviețuiesc doar dacă trec de prima luna de viață”, a mai spus mama, precizând că a stat 121 de zile în spital cu micuța.

În mod surprinzător, Peyton a întrecut toate așteptările, iar acum ea a împlinit nouă luni și se simte foarte bine și se dezvoltă bine ca orice alt copil de vârsta ei.