Cu o înălțime de doar 1.68 metri și cunoștințe limitate în lumea modei, Rosa Saito a făcut un pas în necunoscut atunci când și-a încercat norocul la săptămâna modei de la Sao Paulo.

rosa-saito-2-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Modelul care și-a început cariera la 66 de ani

Pasionată încă de mică de lumea modei, Rosa și-a descoperit talentul creativ și pasiunea pentru frumusețe foarte devreme.

Înainte de a deveni model însă, Rosa le-a făcut pe toate: a crescut singură 3 copii, după ce soțul său a decedat, a dezvoltat o reală pasiune din grădinărit și mereu a respins ideea de a deveni model.

Abia după ce a tot fost abordată de profesioniști din lumea modei, Rosa Saito s-a decis să facă o încercare și să dea acestui domeniu o șansă. Rosa Saito a și-a încercat norocul în modă abia la 66 de ani, însă a cunoscut rapid un mare succes. În prezent, femeia are mai bine de 50 de mii de followeri pe Instagram.

Ingrediente naturale, sport și o viață sănătoasă – Secretul Rosei Saito pentru frumusețe la 72 de ani

Rosa Saito susține că dintotdeauna a fost adepta ingredientelor naturale în rutina sa și că era genul de copil care nici aspirină nu lua.
„Mereu am avut grijă de mine cu ingrediente precum aloe vera, ulei de cocos, ulei de măsline„, explică modelul.
Totodată, modelul respinge ideea de a se vopsi, de a folosi botox sau alte metode de înfrumusețare.

„Ăsta este modul meu natural de a fi. Desigur, ca femeie, există lucruri pe care mi-ar plăcea să le schimb la mine, dar nu pot spune că sunt nemulțumită de mine însămi. Mă simt frumoasă pentru mine însămi.”

Înainte de a deveni model, Saito a inclus mișcarea regulată în viața sa de zi cu zi.

„În 2017 am pierdut 10 kilograme și simțeam nevoia să pun masă musculară înapoi. Am început să merg la sală în fiecare zi, lucru pe care n-aș fi crezut vreodată că voi ajunge să-l fac”.

„Frumusețea în sine, constă în alte aspecte decât cele fizice. Constă în gândurile tale, spiritualitatea ta. O persoană poate deveni frumoasă fiind prietenoasă, carismatică.”, explică Saito.

Sursă imagini: instagram | rosa.saito