Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, a fost invitată joi la emisiunea „2 Matinali și Jumătate”, la Digi FM. Românca a intrat în direct din Monte Carlo, din biroul soțului său. Ea a povestit despre lumea Formula 1, despre cum și-a cunoscut soțul și de ce și-a ales un partener mai în vârstă. Pe cei doi îi despart 46 de ani, dar nu au văzut niciodată un impediment în asta. Romina are 31 de ani, este originară dintr-o comună din Călărași, a absolvit Colegiul Șincai din București și apoi Academia Tehnică Militară. FOTOGRAFII: PROFIEMDIA / FACEBOOK

FORMULA 1 GRAND PRIX DE MONACO 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Piero Ferrari a dezvoltat mașina de curse folosită în Formula 1

Soții Romina și Piero Ferrari au participat duminică la Marele Premiu al Bahrainului. Romina a povestit un pic despre cum se văd problemele mașinilor Ferrari în Formula 1, pe care acestea le au deja de un an de zile. De asemenea, a dezvăluit că Piero Ferrari este cel care a dezvoltat actuala mașină de curse.

„Noi am intrat un zâmbet, apoi la final Piero era un pic nervos. Am fi rămas să sărbătorim dacă piloții noștri câștigau cursa, dar el și-a dat seama pe la mijlocul cursei că nu o se se poată, atunci a zis să plecăm.

Experiența lui în Formula 1 e de peste 50 de ani, de când a început să meargă alături de tatăl său. Eu observ presiunea și se simte, el nu o simte la fel ca mine. Dar el le vede destul de detașat, implicat efectiv în tot ce înseamnă inginerie. Mașina aceasta este dezvoltată de el, asta vă spun în exclusivitate. El este implicat în ultimii 3-4 ani pentru a dezvolta cât mai bine mașina de curse”, a spus românca, pentru Digi FM.

Romina spune că nu a pierdut legătura cu România, ba chiar vine în țară destul de des: „Vin în România o dată la 2-3 luni. Chiar acum o să venim de Paște. O să sărbătorim Paștele Catolic și Paștele Ortodox amândoi în România, avem în plan să vizităm Castelul Bran”.

Romina Gingașu: „Noi suntem o familie foarte normală”

Romina a vorbit și despre cum l-a cunoscut pe Piero Ferrari. „L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private (n.r. Bombardier este al treilea producător de avioane din lume). Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24.

Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine. Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am „decolat”.

Romina a vorbit și despre viața cu soțul ei miliardar și spune că fac excese de nici un fel. „El e foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. Am văzut că s-a comentat și despre rochia mea de la Bahrain. Era o rochie de la H&M. Deci noi suntem o familie foarte normală”, spune ea.

„Ca femeie este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez. Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier.

Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderobă pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam. Și îi mulțumesc pentru asta”, a afirmat ea.

Citește și: 7 românce căsătorite cu milionari străini

Citește și: Surorile Gabor, întâlnire în raiul milionarilor. Ramona și Monica își etalează ținutele și accesoriile la o cină de afaceri