Mama lui, Lindsey Sheely, comandase pizza pentru întreaga familie. Copilul, Cohen, a fost cel care a ieșit în fața ușii imediat, încântat că venise comanda. Camera de supraveghere a susprins gestul lui spontan. Pur și simplu, entuaziasmat, acesta l-a îmbrățișat pe angajatul pizzeriei.

”Sâmbătă seara, când a sosit pizza, Cohen a fugit afară să-l îmbrățișeze pe cel care a livrat-o. A încerct chiar să-i dea și un pupic!”, a scris femeia entuziasmată pe o rețea de socializare, postând și înregistrarea.

”Sper să vă facă să râdeți și să vă încălească inima, așa cum s-a întâmplat în cazul nostru”, a scris femeia pe rețeaua de socializare.

În scurt timp, înregistrarea s-a viralizat, ajungând chiar până la bărbatul care livrase pizza.

Ryan Catterson a luat legătura cu mama băiatului și cei doi au ajuns să se împrietenească pe Facebook. Căutând prin postările și imaginile bărbatului, Sheely a descoperit că acesta își pierduse recent fata de 16 ani.

Din acel moment, gestul băiatului ei a căpătat o cu totul altă semnificație. ”A fost ca o mică binecuvântare de la Dumnezeu” pentru bărbat.

”Nu există un motiv explicabil pentru care Cohen l-a îmbrățișat pe angajatul pizzeriei! Cred că Dumnezeu se folosește de iubirea inocentă a copiilor pentru a aduce speranță și lumină acolo unde știe că este nevoie de ele”, a mai spus femeia.

Până atunci, Catterson nu mai livrase niciodată pizza la casa femeii, așa că băiatul nu-l văzuse niciodată. În plus, niciodată nu mai făcuse un astfel de gest față de un necunoscut.

Cât desper Catterson, angajatul pizzeriei, acesta a știut de la început că Dumnezeu îi dă un semn. Ochii îi înotau în lacrimi când micuțul s-a prins cu brațele de gâtul său. A plecat înainte de a izbucni în plâns.

Vezi și Povestea emoționantă a unui cățel care, de un an și jumătate, își tot așteaptă stăpânul. În van, acesta nu va veni

Citește și: