Ashley Murrell și-a pierdut în urmă cu două luni soțul. Cei doi s-au certat și ea i-a cerut să meargă să doarmă pe canapea, fără să știe că nu va mai putea să vorbească cu el niciodată. Și asta, pentru că a doua zi când s-a trezit și-a găsit soțul fără suflare, murise în somn.

Cei doi se certaseră pentru că soțul ei muncea mai mult, însă abia după moartea acestuia a aflat că el stătea peste program și muncea în plus ca să strângă bani pentru o vacanță.

A murit în somn după o ceartă

„M-am simțit așa vinovată. Eram așa nervoasă pe mine că l-am pus să doarmă pe canapea. Mi-e foarte greu când mă gândesc că ultimile cuvinte pe care i le-am spus au fost unele pline de furie. Când am aflat că strângea bani ca să mergem într-o vacanță pentru aniversarea nunții noastre m-am simțit îngrozitor. Pierderea lui Mikey mi-a schimbat întreaga perspectivă asupra vieții. Viața este prea scurtă ca să mergi la culcare supărat și să nu petreceți cât mai multe momente cu familia ta”, a spus femeia.

A post shared by Mikey (@mikey_murrell) on

„Mikey muncea 16 ore pe zi, șapte zile pe săptămână, ca să poată să strângă suficienți bani ca să ne ducă la Disney. Ar fi făcut orice ca să ne vadă zâmbind. Dar era prea mult pentru el. Era epuizat tot timpul și se distrugea singur, avea din ce în ce mai multe probleme de sănătate. Când a venit acasă în acea noapte, arăta groaznic. Nu l-am văzut niciodată atât de obosit. Nu puteam să-l văd așa și m-am enervat. Am țipat la el și i-am zis să doarmă pe canapea, deși îmi doream să-și petreacă mai mult timp cu mine. Când am ieșit din dormitor și l-am văzut a doua zi dimineață, mi-am dat seama imediat că ceva nu e bine. Stătea întins exact cum l-am lăsat și fața lui era lipsită de culoare—era gri” ”, a mai spus ea.

Citește și: Imaginile cu Klaus Iohannis care au cucerit internetul și s-au viralizat rapid. „James Bond de România. Super ținuta. Vă stă bine”

A început o relație cu fratele soțului

Ashley și Mikey s-au căsătorit în 2010, aveau trei copii și vara aceasta urmau să sărbătorească șapte ani de la căsătorie, dar nu au mai apucat. Britanică a dezvăluit că a vrut să facă publică această tragedie pentru a le spune oamenilor să-și sărute în fiecare seară înainte de culcare persoana iubită și să nu nu adormă până nu-și rezolvă toate problemele și certurile.

În tot acest timp, de la moartea lui Mikey, de pe 16 mai, alături de Ashley a fost fratele soțului ei, Chris, care a sprijinit-o și a ajutat-o cu tot ce a fost nevoite. Astfel, cei doi s-au apropiat foarte mult și au început o relație, fapt pentru care femeia a fost aspru criticată de unii internauți, în timp ce alții au susținut-o.

„Chris și Ashley au trecut prin foarte multe, și întotdeauna au fost acolo unul pentru celălalt. Este ciudat cum ceva atât de trist și îngrozitor, a putut să se transforme în ceva frumos. Sunt cu adevărat fericiți împreună”, a declarat un prieten al cuplului pentru tabloidul The Sun.

Citește și: