Cu ani în urmă, Roger Lausier avea doar 4 ani și era cu mama sa la plajă în Salem, Massachusetts. Fără ca aceasta să îl vadă, a intrat în apă. Imediat a fost tras de un curent și doar câteva secunde îl despărțeau de momentul în care s-ar fi înecat.

Pentru că dădea din mâini haotic, iar ochii începeau să se dea deja peste cap, o femeie de pe mal l-a văzut. Nu a stat pe gânduri, sărind imediat în apă, pentru a-l scoate.

Femeia, numită Alice Blaise, a reușit șă-l aducă la mal și a aplicat imediat manevrele de resuscitare. Viața lui Roger a fost salvată.

La indigo

9 ani mai târziu, Roger se afla pe aceeși plajă. La un moment dat, a auzit o femeie țipând. Aceasta striga din toți rărunchii că soțul ei se îneacă. Roger, acum un adolescent de 13 ani, a luat salteaua gonflabilă pe care o avea cu el și a reușit să ajungă lângă bărbat. L-a ajutat să urce pe saltea și au ajuns cu bine la mal. Tocmai salvase viața unui om.

Lăsând la o parte faptul că e vorba despre o reușită cu adevărat fenomenală pentru un puști de 13 ani, altceva îți face pielea ca de găină. După ce fapta lui Roger a ajuns în presă, abia atunci a ieșit la iveală adevăratul tâlc al celor întâmplate. Destinul, divitatea sau orice altceva a făcut ca bărbatul salvat de băiat să fie soțul lui Alice Blaise, cea care îl salvase pe băiat de la înec cu 9 ani în urmă. Să mai spui că nu există karma!

Vezi și Emoționant! Gluma făcută de o femeie pe patul de moarte. Soțul nu a priceput-o decât peste ani și atunci a râs în hohote

Citește și: