Citește și: Povestea acestei tinere a îngrozit mapamondul. Avea doar șase ani, când s-a trezit din somn și tatăl ei stătea gol peste ea… Doamne, prin ce orori a trecut

La 19 ani, românca a plecat în Italia pentru a-și face o viață mai bună. A găsit imediat un loc de muncă. Ea a fost primită de o familie de italieni pentru a o îngriji pe stăpâna casei care era grav bolnavă. Din păcate, aceasta a murit după numai câteva luni iar soțul italiencei a sechestrat-o pe româncă, după funeralii.

Cazul șocant s-a petrecut în orășelul Gizzeria, din provincia Catanzaro.  Polițiștii care au intervenit zilele trecute au povestit că au trăit ei înșiși un coșmar. Italianul, Aloisio Francesco Giordano, a fost oprit pentru un control de rutină de poliție. Agenții au observat că bărbatul era însoțit în mașină de un băiețel murdar, ce părea abuzat și subnutrit și au cerut detalii. L-au reținut pe italian și au cerut să meargă la locuința acestuia. Pe drum spre casă, au primit informații că Giordano a fost acuzat de multe ori de acte de violență și chiat anchetat pentru agresiuni sexuale. Când au ajuns la casa acestuia, băiețelul le-a indicat locul unde e mama lui. Astfel au găsit-o pe româncă, murdară și având lângă ea un alt copilaș, o fetiță de trei ani, înfometată, care plângea.

Românca a fost obligată să mânânce propriile fecale

Românca de 29 de ani era legată cu lanțuri de un pat de fier și se pare că suferă de o semiparalizie. Corpul ei era plin de răni deschise și de echimoze. ”În 30 de ani d ecarieră nu am mai întâlnit un astfel de caz. Este șocant. Femeia aceasta a îndurat lucruri greu de imaginat”, a declarat procurorul șef al provinciei Lamezia, Salvatore Curcio. Acesta a furnizat presei detalii incredibile: românca a fost forțată să mânânce propriile excremente și doar din când în când primea o bucată de pâine. Cei doi copilași au fost aduși pe lume în subsol, fără niciun ajutor medical. Italianul este tatăl copiilor care a violat-o constant pe femeie, de când a sechestrat-o. Acum, românca și copiii au fost luați în grijă de un serviciu special de protecție din Italia. Monstrul care a ținut-o sechetsrată a fost arestat și riscă închisoare pe viață. Numele victimelor nu au fost făcute publice încă.

Citește și: