Pasionată de domeniul esteticii, după câțiva ani în Italia, Claudia a pus bazele propriei afaceri în această industrie aflată în continuă expansiune. Și-a deschis un salon de înfrumusețare. Recent, aceasta s-a mutat într-un spațiu și mai mare și a apărut chiar în presa locală din Terni, acolo unde este stabilită.

Românca și-a spus povestea pentru publicația ternitoday.it, dezvăluind că o vacanță i-a schimbat întreg parcursul vieții.

O româncă a mers în Italia în vacanță și s-a hotărât să se mute acolo

Claudia Sofran, o româncă de succes în Italia. Foto: FacebookSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Am venit în Italia să petrec o vacanță. Am decis să rămân, deoarece m-a cucerit total. Am învățat limba italiană trăind în preajma oamenilor, lucrând într-un magazin. În același timp mi-am finalizat studiile universitare în România, completându-mi experiența în pedagogie și psihologie de la distanță. Întotdeauna am fost atrasă de lumea esteticii. După absolvire, nu am mai urmat o carieră didactică. Aveam alte aspirații, așa că am urmat cursuri cu intenția de a-mi deschide propriul salon”, a povestit Claudia pentru presa din Italia.

„Am început de la 28 de metri pătrați pentru a ajunge la 180. Un obiectiv important atins cu sacrificii, pasiune și atenție la detalii. Cele mai grele și provocatoare ascensiuni sunt cele care te duc sau te fac să vezi cel mai frumos peisaj”, a mai spus românca.

Claudia este împlinită și pe plan personal. Are o relație de mulți ani cu un italian, alături de care are un băiețel.

Citește și: Sofer de TIR român, erou în Italia: A salvat un copil de la moarte

Citește și: Cum a apărut Mădălina Ghenea la o emisiune din Italia. Actrița a făcut dezvăluiri sensibile despre teroarea trăită în ultimii 6 ani: „La început am acceptat, nu am făcut nimic”

Citește și: Plaje frumoase din Grecia, Italia și România. Sfaturi pentru vacanța perfectă cu mașina, avionul sau rulota