Anna Cherdantseva a obținut slujba luna trecută, după ce un brand uriaș de mobilă din Rusia a anunțat că pune la dispoziție un job full-time pentru o persoană care să testeze canapele. Și asta, pentru că firma vrea ca toate produsele sale, ce sunt testate și într-un laborator specializat, să îi mulțumească pe deplin pe clienți, vrând astfel să aibă un feedback real de la o persoană care le folosește. Pentru acest post au aplicat peste 5.000 de oameni.

”Am selectat candidați de vârste diferite. Inițial, le-am verificat CV-urile, iar apoi i-am pus să ne spună de ce își doresc slujba aceasta”, a declarat Anastasia Russkih, purtătoarea de cuvânt a brandului de mobilă. Aceasta a precizat că lista de candidați a fost scurtată apoi la doar șapte persoane, iar Anna Cherdantseva, care lucra ca expert în marketing, a demonstrat că este cea mai bună persoană pentru acest post.

Este plătită cu 1.000 $ pe lună

„A fost o competiție extremă și chiar m-am luptat pentru slujba mea de vis. Am avut o grămadă de idei pentru a îmbunătăți canapelele, dar prefer să nu le dezvălui. Cred că totul va merge foarte bine între mine și canapele”, a spus tânăra de 26 de ani.

În ciuda faptului că se descrie ca fiind o persoană activă, Cherdantseva susține că faptul că trebuie să stea 10 ore pe canapele nu i se pare rău deloc. „Bineînțeles, voi petrece mult timp pe canapele noi. Cu cât voi petrece mai mult timp pe ele, cu atât munca mea va fi mai bună”, a mai precizat aceasta pentru jurnaliști.

Mai mult, rusoiaca spune că salariul este și mai atractiv. Deși va trebui numai să stea, aceasta va fi plătită pentru jobul ei cu 56,000 rubles pe lune, echivalentul a 1.000 de dolari.