Nu e de mirare că ajunsese până la 150 de kilograme. ”Mâncam fast-food la fiecare masă. Cantități enorme, de fiecare dată”, povestește tânăra.

”Am petrecut atât de multă vreme urând acest corp, dar am înțeles că e singurul pe care îl am și că trebuie să am grijă de el”

În 2016, a decis că nu mai poate trăi așa. A recurs la o operație de micșorare a stomacului, pe care a și făcut-o în iunie 2016.

Chiar dacă i-a trebuit mult curaj pentru această operație și mai ales pentru ceea ce a urmat, Kathleen admite că mulți dintre cei din jurul său și nu numai văd o astfel de intervenție ca pe o ”scurtătură”. Cred că a trișat în lupta cu kilogramele. Ceea ce nu e adevărat, spune ea, pentru că operația, în sine, nu rezolvă toate problemele. De abia apoi începe munca.

Într-adevăr, după operație, kilogramele au început să se topească. Însă a făcut eforturi mari de a mânca sănătos, de a face mișcare regulat. În final, a reușit să scape de aproape 81 de kilograme.

tanara avea 150 de kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În prezent, deși încă nu are un corp perfect, Golding este în sfârșit împăcată cu felul în care arată. ”Am piele care atârnă și cu siguranță are imperfecțiuni, însă am muncit din greu pentru corpul acesta”, declară ea.

Lupta ei cu kilogramele este ilustrată inclusiv pe Instagram, cu fotografii de tipul ”înainte” și ”după” și cu farfuriile de la fiecare masă.

”Am petrecut atât de multă vreme urând acest corp, dar am înțeles că e singurul pe care îl am și că trebuie să am grijă de el”, încheie tânăra.

Vezi și Acest medic a slăbit 57 de kilograme, motivat de o tragedie. Acum, toți pacienții săi îi urmează exemplul

Citește și: