Carla a devenit cunoscută după ce a început să posteze pe Instagram, TikTok și pe blog imagini și detalii despre proiectul ei de suflet. A atras și atenția presei din toată lumea. Potrivit informațiilor publicate de La Nacion și The Sun, totul se concentrează pe transformarea unui avion într-un spațiu locuibil. Dacă-i reușește planul, vrea să închirieze aeronava transformată în casă curioșilor și doritorilor de experiențe noi.

@justaplanehouse Turning a Boeing 777 airliner into a home! Join my crazy journey! #fyp #diy #airplane #iCarlyAffirmation #boeing777 ♬ My House - Flo Rida

Cum a ajuns tânăra să cumpere un avion

Originară din Timișoara, acolo unde se și întoarce când are ocazia, tânăra s-a mutat alături de familie, când era micuță, tocmai în SUA. Pe pământ american și-a găsit și fericirea, fiind în prezent căsătorită. Tocmai alături de soțul ei, Carla a căutat, acum câțiva ani, un teren pe care să-și construiască prima lor casă. Au găsit o parcelă chiar în fața unui aeroport.

@justaplanehouse Like and follow for part 2 😊👍 it’ll be up tomorrow! #airplane #diy #GossipGirlHere #boeing777 #foryou ♬ Stuck In The Middle - Tai Verdes

„Terenul era plasat chiar sub zona de decolare. Pentru majoritatea oamenilor, acest loc ar fi complet nepotrivit, dar pentru mine, ca fană a avioanelor de-a lungul vieţii, a fost o încântare. Îmi amintesc că am vorbit cu vecinul meu și i-am spus cât de uimitor ar fi să trăiești acolo unde poți vedea avioanele în fiecare zi. Singurul lucru mai bun ar fi să trăiești într-un avion (…) Stai puţin. În acel moment, fața mi s-a luminat și am început să investighez”, a povestit Carla, amuzată de ideea venită ad-hoc.

Românca vrea ca avionul să fie transformat în casă până în 2024

Nu mult i-a mai trebuit și în 2021 a găsit o aeronavă scoasă din funcțiune, pe care a cumpărat-o. Lung de aproape 64 de metri, avionul se află de atunci într-un continuu proces de transformare.

„Voi transforma cea mai mare aeronavă comercială cu două motoare din lume în ceva proaspăt și nou. În loc să lăsăm acest avion să fie casat și distrus, îi vom da o nouă viață”, a afirmat ea într-unul dintre videoclipurile postate pe TikTok.

Scaunele, băile și o parte din cabina piloților au fost scoase pentru ca spațiul să devină mai mare. De asemenea, și camera secretă folosită de echipaj pentru a se odihni a ieșit din schemă. Deși în ultimul timp nu a mai postat, la un moment dat, Carla și-a liniștit urmăritorii și le-a transmis că se ocupă în continuare de transformarea avionului în casă, dar prețurile ridicate i-au îngreunat misiunea. Mai mult, în 2022 a primit oferta de la niște producători tv pentru a-i lăsa să filmeze progresul și pașii făcuți pentru acest mare proiect.

Carla Cary și avionul pe care l-a cumpărat. Foto: Facebook/InstagramSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Top 7 lucruri banale pe care nu trebuie să le faci în avion!

Citește și: Ce nu au voie să facă sub nicio formă stewardesele în avion. Dezvăluirile făcute de o însoțitoare de bord au devenit virale pe TikTok

Citește și: Milionarul german Rainer Schaller s-a prăbușit cu avionul în Costa Rica, împreună cu iubita și cei doi copii ai lor