Femeia, care a ajuns între timp în atenția justiției, a săvârșit oribila faptă în urmă cu trei luni. Criam a fost descoperită însă recent, când un dinte uman a fost găsit în blenderul ei.

Femeia a recunoscut fapta, dar susține că a procedat astfel într-un moment de nebunie. În vârstă de peste 30 de ani, femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, avea o relație cu victima de șapte ani.

Gestul de a-l omorî a fost unul spontan, după ce bărbatul i-a spus că vrea să se căsătorească cu altcineva, tot o femeie din Maroc.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre cum a murit bărbatul. Se știe doar că, fiind zi de sărbătoare, femeia i-a gătit corpul, rezultând bucate tradiționale, care au fost oferite unor muncitori pakistanezi care lucrau în apropiere.

Crima a ieșit la iveală doar când fratele victimei a mers să-l viziteze în orașul Al Ain, la granița cu Oman. Ajuns în casa acestuia, unde locuia și femeia, a găsit dintele în blender. A sunat la poliție, anunțându-i dispariția și oferind dintele drept indiciu. Analizele ADN au arătat că, într-adevăr, era vorba despre fratele său.

Vezi și Un cadru medical a recunoscut că a omorât 100 de pacienți. Iar motivul său e peste orice închipuire

Citește și: