Acceptase cu ani în urmă ideea că nu va fi niciodată mireasă, Partenerul ei din ultimii 17 ani, Chris Morgan, cu 18 ani mai vârstnic, îi dăduse clar de înțeles că nu e genul de om care să treacă pe la altar. Asta, chiar dacă de ani buni erau logodiți și au împreună un băiat de 13 ani.

Credea că iubitul ei are o aventură

Când s-a dus la ceremonie, Lesley nu era în cea mai bună stare de spirit. Era măcinată de îngrijorarea că logodnicul ei o înșală, că are o aventură. Asta, pentru că își schimbase parola la telefon, ceva fără precedent. În realitate, Chris procedase așa pentru a ascunde planul său.

În cele din urmă, a ajuns, plină de gânduri, la ceremonie. Unde surpriza a fost imensă. S-a dovedit că nu îi era rezervată poziția de domnișoare de onoare, ci cea de mireasă, cea pe care o visase dintotdeauna.

Cum a reușit Chris să convingă toți invitații, 50 de persoane și pe copilul lor să țină așa un secret, doar el știe.

Cât despre rochie, Lesley fusese convinsă să îmbrace o rochie albă care i se dăduse. I s-a spus că, din moment ce erau două domnișoare de onoare, amândouă trebuie să fie îmbrăcate la fel, și acela fusese modelul ales. Practic, nu a avut niciun cuvânt de spus, acceptând situația.

Deși a ajuns la ceremonie într-un Rolls Royce, Lesley nu a bănuit nimic. Nici nu-și imagina că avea să fie ziua în care să audă întrebarea pe care o aștepta de 17 ani: ”Vei să te măriți cu mine?”.

Abia când a văzut-o pe prietena ei, Tina, cealaltă ”domnișoară de onoare”, că nu poartă o rochie ca a ei a început să bănuiască faptul că i se ascunde ceva.

Momentul în care realizează faptul că ea era mireasa a fost înregistrat, iar reacția ei e de milioane. Femeia pur și simplu izbucnește în plus. O descărcare nervoasă perfect motivată.

Foto: Arhivă Pixabay

Vezi și A stat câteva luni în comă și când s-a trezit era căsătorită cu străin, despre care nu știa absolut nimic. Ce s-a întâmplat

Citește și: