Totul s-a întâmplat într-un tren din sudul țării. Femeia călătorea și, la un moment dat, auzind o glumă bună, a izbucnit în râs. Numai că a râs cu atâta poftă că, la un moment dat, i s-a dislocat maxilarul.

Nu mai putea să închidă gura, saliva îi curgea în neștire și nu mai era în stare să articuleze aproape niciun cuvânt.

Mecanicul trenului a întrebat, în difuzoare, dacă la bord se află vreun medic. Norocul femeii a fost că, într-adevăr, în tren se afla și un doctor.

Deși, inițial, acesta a refuzat să încerce să o trateze, pe motiv că nu mai făcuse niciodată așa ceva, în cele din urmă, la insistențele femeii și ale celorlalți pasageri, a încercat.

După două încercări nereușite, a avut succes. Cat despre pacienta, o femeie simpla, aceasta i-a fost recunocatoare ca a scutit-o de multe cheltuieli. Dacă medicul nu ar fi fost în tren, ar fi trebuit să mearga la spital, în Guangzhou.

Totuși, pe viitor va trebui să se adreseze unui specialist, mai cu seamă că nu e prima oară când i s-a întâmplat așa ceva. În trecut, a trecut printr-o situație similară, când vomita, ceea ce înseamnă că este predispusă la astfel de episoade.

Vezi și Ce-a pățit un bărbat care a vrut să-și ”trosnească” gâtul. A trecut pe lângă moarte ”la mustață”

Citește și: