Neputând fi de acord cu decizia fiului, de a o interna la azil, Anna Mae Blessing s-a gândit timp de mai multe zile și a ajuns la concluzia că a-l ucide e singura rezolvare. Pur și simplu nu voia să părăsească locuința. Fiul ei, a cărui identitate nu a fost făcută publică, locuia cu ea și cu iubita lui, însă spunea că devenise dificil să trăiasă lângă mama lui.

Așa că luni, înarmată cu două pistoale pe care le-a ascuns în buzunarele capotului, femeia a stat pentru ultima oară de vorbă cu fiul ei. Cum acesta nu-și schimbase hotărârea, a scos un pistol pe care îl avea de aproape 50 de ani și l-a împușcat mortal în gât și maxilar.

A încercat să o omoare și pe iubita fiului, iar la final să se sinucidă

Apoi s-a dus la iubita de 57 de ani a acestuia, cu gândul să o omoare și pe ea. A țintit înspre femeie, dar aceasta a reușit să se lupte cu ea și să arunce pistolul într-un colț al camerei. Atunci, bătrâna a scos celălalt pistol, pe care îl avea de la soțul ei, din anii 70. Și pe acesta iubita fiului ei a reușit să îl arunce, salvându-se. Imediat a sunat la poliție.

Când agenții au ajuns în casa bătrânei, aceasta stătea într-un fotoliu. Le-a spus polițiștilor că intenționa să se sinucidă. Conștientă de ce a făcut, le-a mai spus oamenilor în uniformă că merită să fie executată.

Femeia a fost acuzată de crimă, cauțiunea fiind fixată la jumătate de milion de dolari.

Vezi și A murit la doar 27 de ani, după ce medicii au îmbălsămat-o de vie, din greșeală

Citește și: