Totul a început în 2017, când am început să hrănesc niște pisici fără stăpân”, povestește femeia. ”Aveam un vecin care avea mai multe pisici. S-a mutat și le-a lăsat”, mai spune Nancy Segula.

Cu devotament și dragoste, femeia s-a asigurat că acestea au zilnic ce mânca. Ele o iubeau pe ea, ea le iubea pe ele. Numai că această poveste de dragoste a fost tulburată de vecini, care nu au văzut niciodată cu ochi buni ce se întâmpla.

După trei ani în care a primit amenințări, citări și plângeri, pensionara a fost condamnată la 10 zile de închisoare. Ea urmează să se prezinte să-și execute sentința începând cu 11 august.

”Sunt singură. Aceste pisicuțe mă ajută”

Întrebată de ce a riscat atât de mult, femeia a răspuns simplu: ”Iubesc pisicile!”.

Femeia a mai povestit că micile feline au fost cele care au ajutat-o să treacă peste moartea soțului ei. ”Mi-e dor de pisicuțele mele, au murit. Și soțul meu a murit. Sunt singură. Aceste pisicuțe mă ajută”, a mai spus femeia.

Femeia nu e singură pe lume. Are un fiu, iar acesta nu poate înțelege cum legea și oamenii pot fi atât de duri. ”Nu-mi venea a crede ce-mi spunea mama. A fost condamnată la 10 zile în închisoare!Nu pot să cred”, a spus acesta.

”Sunt sigur că oamenii știu despre lucrurile care se întâmplă în pușcărie. Și vor să o trimită pe mama mea de 79 de ani acolo?”, întreabă el retoric.

Vezi și O vedetă cu inimă mare: Ricky Gervais a salvat un câine orb

Citește și: