Arifa Sultana, în vârstă de 20 de ani, a născut un copil la sfârşitul lunii februarie, însă 26 de zile mai târziu, a fost dusă din nou de urgenţă la spital, după ce a acuzat dureri de stomac.

Doctorii au descoperit că femeii i se rupsese apa. Era însărcinată cu gemeni în al doilea uter, despre a cărui existență medicii nici nu știau. Bebelușii au venit pe lume în urma unei cezariene de urgenţă.

Gemenii, un băiat şi o fată, sunt sănătoşi, iar naşterea a decurs fără complicaţii.

Însă cum a fost totul posibil? Sultana şi soţul ei sunt foarte săraci, astfel că tânăra nu şi-a permis să facă o ecografie înainte de prima naştere. „Nu avea idee că era însărcinată cu alţi doi copii”, au explicat medicii.

Tânăra şi gemenii au fost externaţi pe 25 martie, după patru zile de spitalizare.

Ginecologii spun că uterul dublu (uterus didelphys) – condiţia care face ca uterul să fie despărţit în două cavităţi – nu este atât de rar precum se crede.

Soţul tinerei câştigă mai puţin de 6.000 de taka (95 de dolari) pe lună ca muncitor, însă a declarat că va face tot posibilul pentru a-şi creşte copiii bine.

„A fost un miracol din partea lui Allah că toţi copiii mei sunt sănătoşi. Voi încerca să fac tot posibilul pentru a fi fericiţi”, a mai spus bărbatul.

Vezi și S-a trezit că plânge cu lacrimi de sânge! Iată cum a fost posibil

Citește și: