Femeia, de 20 sau 30 de ani, a fost lovită inițial de un camion pe o trecere de pietoni. Șoferul nu a oprit, continuându-și drumul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, deși femeia a rămas lungită pe șosea.

Pe rând, femeia inconștientă a mai fost lovită de două autoturisme și de încă un camion. Greu de crezut, dar nimeni nu a coborât din mașină să vadă măcar dacă mai e în viață. Despre a chema ambulanța sau a suna la poliție nici măcar nu s-a pus problema.

Greu de imaginat un astfel de tablou al groazei și totuși e real! Mai mult, nu s-a întâmplat într-un colț uitat de lume, ci într-una dintre cele mai civilizate capitale europene.

În cele din urmă, ambulanța a fost chemată de trecători, la primele ore ale dimineții. Femeia a fost tratată la fața locului, timp de o oră, dar în cele din urmă a fost pronunțat decesul. Fusese victima prea multor șocuri, iar traumatismele au fost multiple.

Poliția a făcut apel către londonezi, cerând ca oricine care a fost martor la această grozăvie să vină cu informații, astfel încât cei vinovați să fie pedepsiți.

Foto: Pixabay

Vezi și Ce destin crunt! A murit de cancer la o lună după ce echipa de la „Visuri la cheie” i-a refăcut casa și i-a adus zâmbetul pe buze

Citește și: