Megan Flahert, absolventă a liceului Pennsauken din New Jersey, are doar 17 ani, dar știe deja cum să ia pe toată lumea prin surprindere. Astfel, aceasta și-a organizat o apariție memorabilă la balul de absolvire, care cu siguranță va rămâne în istoria liceului. Spre deosebire de ceilalți colegi ai ei, ea nu și-a închiriat o limuzină care să o aducă la bal, ci și-a cumparat un coșciug și a apelat la o firmă de pompe. „Îmi place să fiu diferită”, a declarat Flaherty pentru revista People.

Tânăra a fost adusă la bal cu un dric într-un coșciug deschis până în fața colegiilor, unde a coborât și i-a dat mâna partenerului ei, Stephen Caldwell, având un zâmbet uriaș pe față.

Imaginile cu ea s-au viralizat pe internet

Deși la început  colegii s-au speriat, ulterior aceștia au izbucnit toți în râs. Flaherty a povestit că, de fapt, asta și-a și dorit să-și facă colegii să râdă. În plus, ea plănuiește ca după facultate să calce pe urmele unui prieten de familie, Dennis McGee, și să-și facă propria companie de pompe funebre. „M-am asigurat că partenerul meu de la bal va fi total de acord cu apariția mea”, a mai spus tânăra.

Imaginile și filmulețe cu apariția tinerei s-au viralziat imediat pe internet. Megan a declarat că știa că va isca un adevărat iureș la bal, însă nu se aștepta ca fotografiile cu intrarea ei să se viralizeze pe rețelele de socializare. Așa cum era de așteptat imaginile au iscat și controverse. În timp ce unii internauți au spus că Megan era „mortal de frumoasă”, alții au criticat-o spunând că este insensibilă și lipsită de gust. „Orice face cineva, oamenii imediat îl judecă”, a mai spus Flahert.