La început, Scott și Judy Slade nu și-au făcut prea mari griji. Totul părea că se petrece departe, în alte țări și pe vase de croazieră. Dar lucurile au început să se schimbe. Cum să faci nunta în timpul pandemiei? Scott, 36 ani, petrolist și Judy, 32, asistentă medicală s-au gândit să nu facă nimic care să le pună în pericol familia și prietenii. S-au gândit să plece la Vegas singuri. Totuși, evenimentele care au urmat iau îndemnat să anuleze și acest plan, relatează www.theglobeandmail.com.

Nunta în timpul pandemiei. Te mai poți căsători când totul se anulează?

Totuși, își doreau foarte mult se căsătorească. Așa că au plănuit în grabă o nuntă în Edmonton. Totul urma să se petreacă după noile reguli din perioada Coronavirusului. Oaspeții vor păstra distanța între ei și se vor spăla des pe mâini. Au analizat totul și și-au dat seama că nici acest plan de nunta în timpul pandemiei nu funcționa. Toate evenimentele s-au precipitat repede.

Citește și: Emma Stone și-a anulat nunta. Motivul a fost dezvăluit de celebra actrița

Nunta în timpul pandemiei. Ceremonie acasă

Pe 16 martie, au luat împreună decizia de a anula nunta. Judy plângea în dormitor, iar Scott ura să o vadă plângând. Putem face nunta”, i-a spus el. Hai să ne căsătorim azi”. Ea s-a gândit câteva minute, apoi a spus da.Au împrumutat o cutie cu decorațiuni de la un prieten. Scott a pus felinare din hârtie. În timp ce Judy se îmbrăca, Scott a transformat subsolul casei într-un spațiu magic, cu lumânări și decorațiuni de nuntă. A surprins-o chiar cu un buchet de trandafiri albi.

Au chemat un preot oficiant pe care l-au găsit online. Li s-au alăturat doi prieteni care au fost martori și au stat la o distanță suficientă. Apoi, și-au făcut jurămintele. Au sărbătorit cu pui la grătar și tort. Și-au cântat unul altuia cântece de dragoste.

”A fost perfect”, spune Judy. Iată și câteva imagini de la nunta în timpul pandemiei.

 

Sursa foto: 123rf.com