Deși oamenii când o văd tind să creadă că Lise-Marie are o carieră de succes ca fotomodel, datorită siluetei ei impecabile, frumoasa blondă nu este atrasă de podium, ba, mai mult, și-a ales o meserie bărbătească. Aceasta lucrează ca zidar de patru ani și este extrem de încântată de jobul ei. „Este o muncă murdară și grea, dar este o meserie. Câteodată pare mai mult o artă. Ador să conduc prin oraș și să văd că munca mea a devenit casa cuiva”, declară aceasta.

Cu toate acestea, Lise-Marie nu-și neglijează aspectul fizic, fapt pentru care ea merge și la muncă, având o manichiură perfectă, și unghii lungi, care se pare că nu o încurcă deloc. Ea susține că îi place să lucreze într-o lume dominată de bărbați și că se distrează foarte mult, alături de aceștia.

În plus, blonda susține că în fiecare zi, după cele opt ore de muncă, merge la sala de fitness, unde „trage de fiare” câte două ore, de șase ori pe săptămână. „Corpul meu este de multe ori obosit după muncă. (…). Însă, meseria mea este atât de grea, încât dacă vrei să reziști trebuie să te antrenezi din greu”, declară tânăra.