Grozăvia s-a întâmplat în New Delhi, India. Părinții erau deja în stare de șoc, ei crezând că au pierdut doi copii în aceeași zi, pe Praveen Malik si pe sora sa geamană.

În timp ce fetița a fost declarată moartă de la naștere, baiețelul a fost în stare critică timp de câteva ore, după care a fost declarat decesul. Copilul a fost înfășurat într-un sac din plastic și așa a fost înmânat parinților. Greu de spus ce a fost în sufletul lor în acele momente.

Șase ore mai târziu, în drum spre crematoriu, părinții au simțit mișcare într-unul dintre saci. L-au deschis și au rămas îngroziți: băiatul respira!

”Când am deschis sacul, am văzut că băiețelul respira. Am fost șocată. Nu-mi puteam crede ochilor”, povestește bunicul gemenilor.

A urmat concedierea a doi medici și o anchetă a poliției, aflată în curs. Din păcate, însă, pentru că a fost ținut în sacul de polietilenă timp de mai multe ore, copilul s-a ales cu mai multe infecții. Dus din nou la spital, un altul, tot din capitala indiană, a fost conectat la aparate. Părinților, deja foarte greu încercați, li s-a mai dat o veste cutremurătoare: nu se știe dacă bebelușul va supraviețui.

Vezi și 7 situații periculoase pentru copii la care puțini părinți se gândesc

Foto: Pixabay