Jodi, în vârstă de 38 de ani, le-a dezvăluit fanilor săi dureroasa veste, după ce unul dintre urmăritorii ei au remarcat că vedeta părea însărcinată într-o fotografie recentă.

wedSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9Alături de o fotografie în care apare alături de soțul său în vacanță, Jodi s-a confesat că acesta a fost un avortul spontan, al doilea suferit în ultimii patru ani.„Am postat o poză asemănătoare cu aceasta de Ziua Îndrăgostiților.. o persoană a comentat și a spus că par însărcinată… cu orice altă ocazie s-ar putea să mă fi simțit jignită, dar de această dată m-am gândit.. oh, a ghicit bine, sunt însărcinată și abia aștept să ajung la 12 săptămâni pentru a ne împărtăși vestea fericită!!!

„Dar, din păcate, ne-am pierdut micuțul la 9 săptămâni de sarcină… acesta este al doilea meu avort spontan, deși la 3 ani și jumătate distanță… însă acesta a lovit diferit pentru că ne-am permis să fim entuziasmați și să visăm cum va arăta viitorul cu o nouă mică binecuvântare în familia noastră.

„Am scris această postare și am șters-o de atâtea ori, căci m-am temut să le spun oamenilor, dar știu că, vorbind sau postând despre acest lucru, aș putea fi de folos oricui trece prin această pierdere dureroasă.

Jodi și-a închiat postarea lăudîndu-l pe soțului ei Kian: „Pentru soțul meu, care tocmai a fost piatra mea… ești cel mai uimitor bărbat… Te iubesc atât de mult pe tine și pe băieții noștri și sunt atât de recunoscătoare pentru ceea ce am deja”.

Între timp, Kian Egan, soțul lui Jodi, a încărcat aceeași imagine cu ei doi pe Instagram. „Nu prea am cuvinte pentru a o descrie această femeie. Tot ce știu este că o iubesc din toată inima. Ea este cea mai puternică persoană pe care o cunosc. Recent am trecut printr-o durere imensă. Durere care nu va dispărea niciodată. Te iubesc sufletul meu pereche @jodialbert.”, a scris el în dreptul fotografiei.

Potrivit DailyMail, Kian Egan – membru al trupei Westlife – și Jodi Albert s-au întâlnit la începutul anilor nouăzeci și s-au căsătorit în Barbados în 2009.

Cei doi au împreună trei copii – Koa, 10 ani, Zekey, 6 ani și Cobi, 4 ani, și în Irlanda.

Citește și: Cum arată în realitate Madonna, la 63 de ani. Apariția rară în public a divei, surprinsă de paparazzi

xAlain Delon i-a cerut fiului său Anthony să accepte să fie eutanasiat. „Mi-a cerut-o, am acceptat”, a mărturisit Anthony Delon