Nancy Lubbers, în vârstă de 87 de ani, și-a îmbrăcat din nou rochia din dantelă albă de 35 de dolari pentru o ședință foto alături de soțul ei, Melvin, în vârstă de 91 de ani.

COUPLE CELEBRATE 70TH ANNIVERSARYSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Originari din Dakota de Sud, cei doi s-au întâlnit la un patinoar, iar Melvin a cerut mai târziu în căsătorie pe un stadion.

Nancy și Melvin s-au căsătorit pe 6 ianuarie 1952, când ea avea doar 16 ani.

Șapte decenii mai târziu, cei doi au cinci copii, Duane Lubbers, 67 de ani, Lori Heier, 65 de ani, Dee Dee Konrad, 64 de ani, Dawn Gerlach, 62 de ani și Melissa Schutte, 54 de ani.

Totodată ei mai au 12 nepoți și 21 strănepoți.

Nancy și Melvin și-au sărbătorit cea de-a 70-a aniversare a nunții în ianuarie anul acesta, iar cea mai mică nepoată a lor Anna, fotograf profesionist de nunți, a decis să marcheze ocazia cu o ședință foto specială în grădina familiei.

„Bunicii mei au doar câteva fotografii din ziua nunții lor. Mi-a venit ideea să-i fac poze bunicii în rochia ei de mireasă, iar apoi mama mea, Melissa, a găsit costumul bunicului din războiul din Coreea pe care să-l poarte”, a povestit Anna.

În urmă cu șaptezeci de ani, rochia lui Nancy costa 35 de dolari, iar voalul ei de mireasă era 15 dolari

„A fost într-adevăr o onoare că încă mai pot intra în rochia mea de mireasă. Era specială și mi-a plăcut mult, așa că am păstrat-o toți acești ani”, a povestit Nancy întrebată cum s-a simțit din nou în rochia purtată la nuntă.

În 1952, cuplul s-a cununat la biserică, iar nunta a fost urmtă de o masă festivă la subsolul bisericii, unde Melvin își amintește că au mâncat înghețată și prăjituri.

Din păcate, tinerii căsătoriți nu au avut nicio parte de o lună de miere, Melvin fiind chemat în armată la doar trei săptămâni după ce a spus că da.

„Am fost acasă pentru un concediu de 10 zile, apoi am fost trimis în Japonia pentru antrenament înainte de a fi trimis în Coreea să lupt. Am fost în Coreea timp de 8 luni în 1952”, povestește el.

După război, Melvin a lucrat ca vânzător și a avut o fermă cu oi, iar Nancy a lucrat la un magazin alimentar și i-a crescut pe cei cinci copii ai cuplului.

Întrebat despre secretul unei căsnicii lungi și fericite, Melvin a spus: „Nu vei fi întotdeauna de acord, uneori ai mai apar și neînțelgeri. Dar când ai una dintre ele, trebuie să te așezi și vorbești despre asta”.

Citește și: Vladimir Putin și Ludmila Aleksandrova au divorțat după 30 de ani de mariaj. Cu cine e căsătorită acum fosta lui soție?