Chris, ce a fost poreclit „Tăticul selfie”, a început acestă „misiune” în aprilie 2016 și nu are de gând să se oprească până nu își face fiica să încetează cu astfel de imagini. Mai mult, el și-a desenat pe piele și tatuajele lui Cassie pentru ca selfie-urile să fie cât mai similare și cât mai pline de umor, și-a pus și extensii și gene false, se machiază și pare că nu se dă înapoi de la nimic. El a pozat  în costum de baie, expunându-și picioarele  și chiar și-a făcut o serie de poze în care pretinde că are un iubit fals.

N-ai cum să nu râzi. Un tătic a vrut să-i dea o lecție fiicei lui care postează imagini sexy cu ea pe Instagram și a început să-i parodieze selfie-urile. Rezultatul e  demențialSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Citește și: A primit un apel ca să meargă la cazul unui copil abuzat, însă acest polițist nu avea nici cea mai mică ideea că viața lui se va schimba total în acea zi. Ce s-a întâmplat ulterior te va lăsa fără cuvinte

A strâns de două ori mai mulți fani decât fiica lui

 

„Fiica mea postează selfie-uri sexy cu ea pe Instagram și în loc să-i spun să înceteze , ei bine, m-am gândit să fac ceva mai mult de atât”, a spus bărbatul la prima sa postare.  Mai mult, el a început să imite până și ținutele fiicei sale, pozând cu burta la vedere, ceea ce a stârnit amuzamentul internauților care îi urmăresc postările cu nerăbdare.

Imaginile haioase și, totodată,  hilare ale lui Chris au devenit virale pe rețelele de socializare și i-au adus bărbatului mai mulți followeri decât fiicei sale, el ajungând să aibă peste 148.000 de fani, în comparație cu fiica lui, Cassie, care a reușit să adune cu imaginile ei provocatoare doar 72.000.

Citește și: