Samantha Wragg a strălucit într-o rochie superbă, creată de un designer celebru, pentru care a dat nu mai puțin de 2.000 de lire sterline. Deși credea că și-a întâlnit sufletul pereche lângă care va trăi până la adânci bătrâneți, imediat după nuntă viața ei s-a schimbat radical. Și asta, pentru că tânăra de 28 de ani a aflat că soțul ei o înșela. Mai mult, după un an și jumătate de când și-au jurat iubire eternă, el a părăsit-o pentru o altă femeie cu care se mutase deja.

Femeia, cu inima frântă, s-a văzut nevoită să-și pună rochia de mireasă, la care a visat toată viața, la vânzare pe ebay, pentru a-și putea plăti avocatul de divorț. Mesajul ei a emoționant foarte multe femei.

Citește și: Știrea momentului! Cristi Borcea devine din nou tată … de gemeni!

Mai multe femei i-au sărit imediat în ajutor

„ Vând această rochie de mireasă ivory realizată de designerul Art Deco. O vând pentru că trebuie să-mi plătesc factura de divorț după ce soțul meu m-a părăsit. Pentru că e a atins podeaua, este puțin murdară pe marginea de jos, așa că va avea nevoie de o spălare înainte să fie purtată  pentru ziua ta specială. Nu am avut timp să o duc la curățătorie chiar eu pentru că soțul meu infidel a decis să pună punct mariajului nostru. Îmi cer scuze că am pus doar două poze, dar când am aflat că soțul meu locuiește cu o altă femeie , am șters/ars cam toate pozele în care apărea chipul lui dezgustător.  Dacă îți dorești o rochie plină de amintiri dureroase și speranțe și vise spulberate, atunci aceasta este pentru tine. Sper ca ea să-ți aducă mai multă fericire decât mi-a adus mie și dacă nu…ei bine, poți să o vinzi, de asemenea,  aici. Dacă ai vreo întrebare – atât despre rochie sau despre femeia cu care soțul meu a fugit, poți să mă contactezi aici ”, a scris tânăra.

Samantha a precizat că rochia, de culoare ivory,  este mărimea 6 și părinții ei au plătit pentru ea 2.000 de lire sterline, însă ea o vinde cu 500 de lire. La descrierea rochiei, Samantha a explicat că este folosită,  dar în stare execelentă, adăugând: ” dar are nevoie de o curățare înainte de a fi purta pentru a scăpa de mirosul trădării”.

Mesajul lui Wragg s-a viralizat imediat, iar mai multe femei i-au sărit imediat în ajutor. Astfel, după 73 de licitații, i s-a oferit nu mai puțin de 65.900 de lire pe rochie. Mai mult, în cele din urmă fostul ei soț, a publicat un video, în care decalră că este de acord să plătească jumătate din costul facturii de divorț, însă nu întreaga sumă. Ross Partridge, care acum lucrează într-un bar din Spania, i-a spus că este șocat de succesul pe care l-a avut postarea ei, și că a auzit până și oamenii care veneau în barul lui vorbind despre ea.

 

Citește și: