Totul s-a întâmplat la aproape 10.000 altitudine, când, pe neașteptate, motorul stâng ala aparatului a explodat. Șrapnelul a spart geamul, iar Jennifer Riordan, femeie de afaceri din Albuquerque, a fost pur și simplu pe jumătate trasă afară din avion de vidul format.

 În timp ce majoritatea pasagerilor se țineau de mâini și se rugau, un bărbat îmbrăcat în cowboy a avut prezența de spririt de a o prinde pe femeie de picioare. Nu putea însă să o tragă în interior singur. Imediat i-a sărit în ajutor încă un bărbat.

Odată salvată, femeii i-au fost aplicate manevrele de prim ajutor și a fost ținută pe brațe până la aterizare.

Era însă sânge peste tot și până și personalul de la bord era îngrozit. Câteva stewardese au început să plângă privind terifiate gaura din geam.

Pilotul, Tammie Jo Shults, o femeie cu multe ore de zbor la activ, a reușit să facă o aterizare de urgență în doar 10 minute de la incident, în Philadelphia. Tammy este prima femeie pilot din Marina Americană, așa că experiența sa nu poate fi pusă la îndoială.

Femeia a fost dusă la spital de urgență, însă nu a mai putut fi salvată. Alti câțiva pasageri din avion au fost răniți și primesc îngrijiri medicale.

Femeia în vârstă de 43 de ani, soție și mamă, era director de bancă și se întorcea dintr-o călătorie de afaceri New York. Se afla în avion împreună cu alți 149 de oameni, inclusiv membri ai echipajului. Din păcate călătoria a fost fatidică în cazul ei. Din fericire, e singura care și-a pierdut viața, grație priceperii pilotului.

Vezi și A murit de cancer la doar 13 ani. Ce a găsit tatăl fetei în spatele unei oglinzi din camera ei, la puţin timp după tragedie. A izbucnit imediat în lacrimi

Citește și: