La câteva ore după ce și-au rostit jurămintele, pe miri i-a lovit tragedia. Mireasa de 34 de ani a murit după ce a fost lovită de o mașină condusă de o șoferiță beată, scrie CNN. Cu doar câteva ore în urmă dansau în mijlocul familiei și prietenilor. Erau fericiți, îndrăgostiți și cu planuri mari în minte și în suflete. Acestea sunt ultimele lor poze și au emoționat multă lume în mediul online.

Mireasa a murit pe loc, soțul ei, grav rănit în spital

Samantha și Aric se întorceau de la petrecerea lor, alături de alte două persoane, într-o mașinuță de genul celor pentru golf, când au fost loviți de o altă mașină. Vehiculul lor s-a răsturnat de câteva ori. Samantha a murit pe loc, iar soțul ei a fost rănit foarte grav, la fel și ceilalți doi pasageri.

Mașinuța era decorată cu cutii din aluminiu și un semn cu „Proaspăt căsătoriți”. Polițiștii au găsit-o foarte avariată, răsturnată într-o parte, la aproape 100 de metri de locul impactului.

Familiile mirilor, îngenuncheate de durere: „Aric a pierdut-o pe dragostea vieții lui”

bărbat rănit pe patul de spital
Și mirele a fost grav rănit. Foto: Profimedia

Mama mirelui a organizat o strângere de fonduri online, pentru cheltuielile medicale și cele de înmormântare. Pe pagina de GoFund Me a scris că fiul ei are mai multe oase rupte, o leziune cerebrală și că a trecut deja prin operații de reconstrucție. Până acum au fost strânși aproape 600.000 de dolari.

„Mi-a fost înmânată verigheta lui Aric într-o pungă din plastic, la cinci ore după ce Sam i-a pus-o pe deget și și-au citit jurămintele. Aric a pierdut-o pe dragostea vieții sale”, a transmis, îndurerată, femeia.

Și sora Samanthei a vorbit cu presa internațională despre ziua care a început perfect, cu emoții, licăr în priviri și bucurie, dar s-a încheiat în plânsete, regrete și suspine. „Nu i-am văzut niciodată ochii la fel de strălucitori ca în ziua aceea. La începutul călătoriei cu mașinuța de golf, ea a spus că și-ar fi dorit ca noaptea să continue la nesfârșit. A fost cea mai bună seară din viața lor. Nu m-am gândit niciodată că ni se va întâmpla nouă și surorii noastre frumoase. Acea persoană a făcut o greșeală din neglijență, care nu poate fi numită greșeală, ci este un eveniment care ne-a schimbat viața. Sora mea era incredibil de specială și acum nu mai este aici”.

Șoferița care a ucis-o pe mireasă era beată

femeie tanara
Șoferița care a ucis-o pe mireasă în ziua nunții. Foto: Profimedia

Jamie Lee Komorski, șoferița beată care a ucis-o pe Samantha Miller și i-a rănit pe ceilalți trei oameni, are doar 25 de ani și conducea cu o viteză de aproape 100 km/h într-o zonă în care limita de viteză era de 40 km/h. A fost reținută de polițiști și a fost acuzată de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și vătămare corporală gravă.

Citește și: A apărut așa în biserică, la propria nuntă, și toată lumea a rămas cu gura căscată. Soția fotbalistului Cristian Daminuță, cea mai excentrică mireasă. Rochia a lăsat totul la vedere

Citește și: Geanina din Las Fierbinți, o mireasă superbă. Anca Dumitra a făcut nuntă cu fermierul austriac

Citește și: Nuntă de vis pentru fiica lui Lionel Richie. Sophia Richie s-a măritat cu un celebru milionar, în sudul Franței. Cum au arătat rochiile de mireasă