Intan Syari și  Rio Nanda Pratama aveau toate detalii puse la punct pentru nunta lor de vis, însă, din păcate, tânărul nu a mai ajuns la eveniment după ce avionul Lion Air cu care venea acasă s-a prăbușit în ocean.

Prodund îndurerată, Syari a vrut să-i împlinească ultima dorință iubitului ei , așa că s-a fotografiat în rochie de mireasă și cu inelul de nuntă pe deget, potrivit BBC. Ea a participat la nuntă singură, îmbrăcată în rochia albă de mireasă și purtând verigheta pe care ei o aleseseră împreună.

„Chiar dacă simt o suferință pe care nu o pot descrie, trebuie să zâmbesc pentru tine. Nu trebuie să fiu tristă, ci trebuie să fiu tare așa cum mi-ai spus mereu să fiu”, a scris tânăra pe contul ei de INstagram, unde a publoicat imaginile cu ea în rochia de mireasă.

Mireasa a apărut singură la nuntă, după ce logodnicul ei a murit într-un accident aviatic. Motivul pentru care a făcut acest gest e cutremurătorSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Syari și Rio Nanda formau un cuplu de 13 ani

Syari  a povestit că tânărul a glumit în timp ce se pregătea să vină acasă că dacă nu va ajunge la timp să meargă singură la nuntă, să-și facă poze mireasă și să i le trimită.

Avionul JT 610 în care se afla Rio  Nanada s-a părbușit pe 29 octombrie în ocean, la scurt timp după ce a decolat. Transporta 189 de persoane de la Jakarta la Pangkal Pinang. Nu au existat supraviețuitori, iar fuzelajul aeronavei nu a fost găsit încă.

Syari a povestit că ea și logodnicul ei erau împreună de 13 ani și a fost pentru ea „prima ei iubire”. Ei s-au cunoscut din școala generală, iar hainele pentru nuntă și pentru ședința foto le-au ales cu doar câteva săptămâni înainte de dispariția subită a tânărului. Rio a fost identificat după amprentele de la degete pe 6 noiembrie, iar Syari și-a înmormântat logodnicul cu doar trei zile înainte de nuntă. Fotograful care a realizat imaginile, a făcut și el câteva publice pe contul lui, alături de povestea din spatele lor, iar pozele s-au viralizat imediat.

 

Citește și: