Emma s-a logodit în 2016. O lună mai târziu, mama ei a fost diagnosticată cu cancer în stadiu terminal. A sperat din tot sufletul că mama ei îi va fi alături în ziua cea mare, dar aceasta a murit în 2017.

Emma apucase să-și comande pantofii de nuntă încă din vremea când mama ei trăia. Ce nu a știut a fost că mama ei a contactat în secret vânzătorul, cu rugămintea de a scrie pe tălpile pantofilor un mesaj. L-a mai rugat și să plătească ea pantofii, iar acontul pe care fiica sa îl dăduse să-i fie înapoiat, atunci când pantofii îi vor fi livrați. Totul s-a întâmplat cu știrea logodnicului Emmei.

”Am început să plâng… Inima mea era bucățele”

Ce a văzut Emma când a scos pantofii din cutie a făcut-o să plângă instantaneu. ”Am vrut să ai de la mine un cadou în ziua nunții. Pantofii tăi de nuntă sunt darul meu pentru tine”, scria pe talpa unuia dintre pantofi.

Pe celălalt era următorul mesaj: ”Sper să ai o zi magică. Multă, multă iubire și multe îmbrățișări! Pupici, mama!”.

Emma, de 38 de ani, nici nu a știut cum să reacționeze în primă instanță. Era bucuroasă cu toată ființa, plângea cu fiecare celulă a corpului ei. Mama ei reușise să facă un gest care pentru ea însemna enorm, chiar și după moarte.

”Am început să plâng… Inima mea era bucățele. Nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc”, mărturisește Emma.

Tânăra mai spune că, înainte de a muri, mama ei lăsase mesaje scrise pentru toți membrii familiei, mai puțin ea. Credea că a uitat-o, suferea enorm. Nu avea habar că urma să primească cel mai frumos mesaj pe care i l-ar fi putut scrie.

A călca pe acești pantofi, în drumul către altar, a fost ca și cum mama ei ar fi ținut-o de mână.

Vezi și A murit de cancer la 46 de ani și a lăsat un bilet emoționant pentru soțul ei și cei doi copii ai lor. Mesajul ei s-a viralizat imediat

Citește și: