Tânăra, care nu și-a dezvăluit numele, a povestit că pentru New York Magazine, că mama ei și tatăl lui au avut o relație de doar câteva luni, iar apoi aceasta a rămas însărcinată în noaptea în care au avut balul de absolvire. După ce s-a născut tatăl ei venea foarte rar să o vadă, iar la vârsta de cinci ani a rupt de tot legătura cu ea și mama ei. Pe măsură ce a crescut, ea își dorea din ce în ce mai mult să-și revadă tatăl biologic, iar la vârsta de 17 ani a reușit să-l găsească pe Facebook și așa au început să vorbească din nou. „Când, în sfârșit, am reluat legătura, mă simțeam de parcă nu am fost nici măcar o zi despărțiți, deși trecuseră 12 ani”, își amintește aceasta. După un an de zile, ea a decis să meargă să petreacă o săptămână cu tatăl ei. „Locuia cu iubita lui într-un oraș, aflat la 30 de mile depărtare de noi”, spune tânăra. La început ea dormea pe jos, și el pe o canapea, iar după câteva nopți s-a mutat și el pe jos, alături de ea. „Ideea de a-l cunoaște mi se părea ciudată pentru că semănam foarte mult”, mai spune aceasta.

Citește și: Nicole Kidman, așa cum nu a mai fost văzută niciodată. Iată cum a pozat actrița la 50 de ani. Arată incredibil

I se părea că tatăl ei este foarte atractiv

Deși i se părea ciudat, tânăra recunoștea că i se părea că tatăl ei este foarte atractiv. Într-o dimineață când s-au trezit, tatăl ei o ținea în brațe, lipit de corpul ei, iar ulterior cei doi și-au dezvăluit sentimentele neobișnuite. „Am discutat dacă este greșit ceea ce simțim și apoi ne-am sărutat. Apoi am făcut dragoste pentru prima dată. Acesta a fost momentul când mi-am pierdut virginitatea. A fost extrem de plăcut. A durat cam oră și ne-am sărutat foarte mult. Amândoi am avut orgasme. Suntem atât de asemănători, așa că e ușor să ne oferim unul altuia plăcere sexuală. De exemplu, ne place să ne mușcăm de gât. Nu am fost niciodată într-o situație atât de pasională și iubitoare”, recunoaște tânăra de doar 18 ani.

Citește și: A făcut dublu infarct și a fost operat pe inimă, dar Al Bano nu se potolește. Iată cum a fost surprins artistul

S-au mutat împreună

Însă, lucrurile nu s-au terminat aici. Relația lor a devenit din ce în ce mai puternică. Ea și-a luat tatăl cu ea chiar și la balul de absolvire, unde ea fusese concepută. La scurt timp, după ce a început relația cu fiica lui, bărbatul a plecat din casa iubitei actuale și s-a mutat cu fiica lui în casa unei alte femei cu care avusese o relație timp de opt ani. Femeia știa că este fiica lui, însă într-o seară i-a auzit pe cei doi făcând sex. „În loc să se sperie, acest lucru nu a deranjat-o deloc”, spune tânăra. Mama ei încă nu aflase despre relația fiicei ei cu tatăl acesteia, iar cei doi au decis să nu-i spună până când se vor muta la New Jersey, unde incestul este legal, unde plănuiseră să se căsătorească. „Se purta de parcă se temea că se întâmplă ceva, dar nu știa exact ce era între noi”, a mai declarat tânăra.

Vor să se căsătorească și să facă copii

Fata plănuise ca după ce va ajunge în New Jersey, la doi ani de când formează cuplu,  să le spună tuturor că ea și tatăl ei se iubesc. Pe de altă parte, bunicii din partea tatălui sunt singurii care îi susțin și spun că abia așteaptă să le facă nepoți.

„Toate lumea din partea mamei ne văd ca tată și fiică. Ceilalați care știu că este tatăl meu și că sunte logodiți (și văd cât suntem de fericiți și de nerăbdători să facem copii) ne tratează ca pe orice alt cuplu”, mai spune tânăra.

Citește și: