Iris Jones (82 de ani) și Mohamed Ahmed Ibriham (36 de ani) s-au cunoscut în urmă cu trei ani pe Facebook. Ea, britanică, el, egiptean.

82188996_2862517130477118_4908836650810867712_nSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Și cum sentimentele celor doi creșteau pe zi ce trecea, au decis ca, după nici un an, să se cunoască în persoană, în Cairo, acolo unde s-au și căsătorit.

Însă au avut de așteptat aproape un an pentru el să primească o viză pe 3 ani de ședere în Marea Britnie, astfel încât să se poată muta cu iubita sa soție, în casa acesteia din Weston-super-Mare.

La începutul lunii martie a acestui an, Mohamed a părăsit domiciliul conjugal, pentru a ajunge înapoi la Cairo, pentru a-și vizita tatăl, grav bolnav, însă și-a asigurat partenera de viață că se va întoarce la ea cât de curând, atunci când situația tatălui lui se va stabiliza.

Iris nu se sfiește să povestescă despre viața lor intimă

Povestea celor doi a ajuns în atenția publică după ce Iris a împărtășit presei detalii despre viața ei intimă cu Mohamed. Căci femeia, la cei 82 de ani, nu s-a sfiit să le mărturisească jurnaliștilor britanici că tânărul său soț „o face să se simtă din nou virgină”.

De asemenea, în timpul unui interviu recent acordat emisiunii TV This Morning, ea le-a spus gazdelor „Pielea mea este foarte subțire. Este ca un șervețel. Mohamed trebuie să fie atent când mă atinge, pentru că îmi rupe pielea. Dragostea doare”.

Într-o altă apariție, lui Iris i s-a alăturat soțul ei, Mohamed, care le-a spus telespectatorilor că ar putea „să se ducă dracului” dacă se îndoiesc de relația lui cu soția sa.

El susține că sentimentele lui sunt cât se pote de sincere

„Dragostea nu cunoaște diferențele între vârstă, sau țări, aceasta este viața noastră, Iris m-a ales pe mine și eu am ales-o pe Iris.

Vreau să spun celor care ne atacă dragostea, că nu este treaba voastră, concentrați-vă viețile viețile voastre. Asta e tot”, a mai spus Mahomed.

De altfel, cei doi au negat vehement în repetate rânduri că Mohamed s-ar fi însurat cu Iris pentru bani sau pașaport.

„Nu-mi pasă unde trăim sau cât de bogată sau săracă este, vreau doar să fiu cu Iris.

Oamenii cred că sunt cu ea din motive greșite. Știu că Marea Britanie este o țară frumoasă și mulți oameni își doresc să fie aici, dar nu mă deranjează. Sunt pregătit să trăiesc cu ea oriunde în lume”, a mai declarat Mohamed pentru MailOnline la începutul acestui an.

Citește și: Dick Van Dyke (96 de ani) și soția sa Arlene Silver (50 de ani) au sărbătorit 10 ani de căsnicie. Cei doi se iubesc nebunește

xEa are 61 de ani, el, 24 de ani. Se iubesc nebunește, s-au căsătorit și acum își doresc un copil