„Am rămas însărcinată cu fiicele mele gemene la 14 ani și le-am avut când aveam 15 ani, așa că suntem aproape ca vârstă, dar suntem cei mai buni prieteni”, a povestit Kelly.

„Am cinci copii în total – Jade și Jasmine (21 de ani) și mai am și trei băieți, Harry, 14 ani, Jasper, opt și Zachary, cinci ani.

GLAM GRAN AT 37SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7Dintre cele două fete, Jade are o fiică de patru ani și un fiu de trei ani, iar Jasmine are un fiu de doi ani și o fiică de trei luni.”, a spus Kelly citatată de Express.co.uk.

Și nu e de mirare astfel că, întrucât fiul lui Kelly era la grădiniță în același timp cu nepotul ei, în rândul părinților colegilor celor doi a apărut confuzia. „Sunt în mod constant luată drept mama nepoților mei, iar unii cred că sunt prietena sau sora fiicei mele”, se amuză Kelly.

„De asemenea, am fost întrebat unde îmi fac Botox, deoarece nu arăt ca o bunica, dar nu mi-am făcut așa ceva niciodată!”

De alfel, ea a fost mereu considerată mai tânără decât este: „Când fiicele mele erau la liceu, prietenii lor spuneau mereu „o, Doamne, nu pot să cred că aceasta este mama ta”.

„Îmi plac hainele, am grijă de cum arăt și mi se pare distractiv să mă îmbrac bine. Am atras atenția mereu, iar fetele mele au fost întotdeauna atât de mândre că mă numesc mama lor. Suntem atât de apropiați, avem o relație atât de strânsă și este atât de frumos că avem legătura pe care o avem. Petrecem mult timp împreună.”

Când Kelly avea 33 de ani, a devenit pentru prima dată bunică, ceea ce a făcut-o una dintre cele mai tinere Anglia. În ciuda faptului că ea însăși era o tânără mamă, a fost totuși un șoc când fiica ei a anunțat că așteaptă un copil la 17 ani.

La acea vreme, copilul cel mic al Kelly avea doar patru zile.

„Stăteam pe canapea înfășurându-mi fiul când Jade mi-a spus că este însărcinată. A fost un șoc. Eu însămi eram părinte foarte tânăr și toată lumea își dorește mai bine pentru copiii lor, dar cum aș putea să fiu supărat că familia mea se extinde?”, mai povestește ea.

Citește și: Doi frați s-au regăsit după 30 de ani cu ajutorul Poliției din Gorj. Cei doi fuseseră despărțiți pe când erau foarte mici, în urma divorțului părinților

xIncredibil, ce a putut păți o româncă, în Grecia: „Plec pur și simplu umilită, aproape plângând. La revedere, Grecia, forever”