Fosta prințesă a Qatarului, găsită moartă în Spania

Kasia Gallanio, americancă de origine poloneză, a fost găsită moartă duminică, 30 mai, în Marbella, Spania. Femeia avea 45 de ani și ducea o luptă aprigă cu tatăl celor trei fiice ale sale, suspectat de incest. Potrivit informațiilor din anchetă, dezvăluite de Le Parisien, femeia ar fi putut muri în urma unei supradoze de droguri. Abia în urma autopsiei care ar urma să aibă loc azi, 31 mai, se vor elucida cauzele decesului.

Kasia-Gallanio-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

A pierdut custodia fetelor din cauza problemelor cu alcoolul

Kasia Gallanio lupta pentru custodia celor trei fiice ale sale, două dintre ele fiind gemene, acum în vârstă de 17 ani, de când s-a despărțit de Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani (73 de ani), notează Observatornews.ro, care citează Le Parisien. Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani a fost acuzat de agresiune sexuală incestuoasă asupra uneia dintre fiicele sale, care la momentul faptelor ar fi avut între 9 și 15 ani. Fiica reclamantă susține că a fost atinsă „pe piept și pe fese” de când mama ei a părăsit domiciliul familial. Gemenele de 17 ani au plecat din casa tatălui, care locuiește la Paris, în schimb sora lor mai mică a rămas la domiciliul tatălui.

Povestea Kasiei Gallanio este pe cât de tristă, pe atât de revoltătoare. Acuzată că are probleme cu alcoolul, din cauza depresiei, femeia a pierdut custodia celor trei copii și, de mai bine de 10 ani, a dus o luptă crâncenă pentru recâștigarea acestui drept.

Citește și: Charlene de Monaco, cea mai nefericită prințesă din lume. Imaginile care spun totul despre suferința ei

Citește și: Prințesa Charlène, o nouă umilință pentru prințul Albert. Toată lumea vorbește despre ei