Jurnalul video al unui cuplu care luptă cu Covid-19. Momente emoționante

Ai regretat vreodată că te-ai căsătorit cu mine?” a întrebat Li Ting în timpul unei videoconferințe din dormitorul lor în a treisprezecea zi de când a fost infectată cu COVID-19. „Niciodată”, a răspuns el din camera cealaltă. Regret doar că nu team întâlnit mai repede.

Este doar unul din momentele emoționante al unui serial video intitulat „Our Coronavirus Diary”. Hai Tang a înregistrat experiența cuplului în lupta cu virusul.

Citește și: Cum afectează boala relația de cuplu. Cum să treceți cu bine peste această încercare

Jurnalul video al unui cuplu care luptă cu Covid-19. Ce au făcut ca soțul să nu se îmbolnăvească

Când Li Ting a primit prima dată diagnosticul, simptomele ei erau ușoare și avea puțină febră. Pentru a nu încărca sistemul medical și pentru a preveni infecțiile intra-spitalicești, soții s-au decis că ea se va trata acasă în auto-izolare.

Filmez acest video pentru că vreau să documentez lupta noastră cu virusul și să-mi încurajez soția. De asemenea, sper să-i ajut pe cei care se confruntă cu situații similare. Putem face față împreună”, spune Hai Tang.

După ce și-au trimis fiul la bunică, Li Ting stă izolată în dormitor, pe când Tang se ocupă de treburile de zi cu zi. Dezinfectează apartamentul și verifică starea ei de sănătate. Stau în camere separate și comunică între ei prin videochat pentru a preveni infectarea lui Hai Tang. Acesta intra în camera ei doar dacă era neapărată nevoie, purtând echipament de protecție, pe care apoi îl dezinfecta.

Jurnalul video al unui cuplu care luptă cu Covid-19. Cum s-a vindecat Li

În timpul carantinei, Li a început să aibă simptome severe: tuse, febră, dureri musculare și oboseală. Durerea fizică și anxietatea, au făcut-o să fie foarte iritabilă. În acest timp, Hai Tang a încercat să o calmeze și să o înveselească. În ziua în care a avut febră mare 39°C a dus-o la spital. Medicii au constatat că nu este nimic grav și de atunci starea ei a început să se îmbunătățească.

În ziua a șaptea de la infectarea lui Li, Tang a preparat o masă festivă și i-a dăruit un buchet de flori. Păstrând distanța, au sărbătorit ziua căsătoriei lor. În final, Li a început să se simtă mai bine și s-a vindecat.

Sursa foto: 123rf.com