„În urmă cu niște ani, sufeream din cauza unor probleme grave de sănătate. Am renunţat chiar şi la serviciu din această cauză. În acea perioadă zbuciumată, mi-am găsit alinarea şi refugiul în paginile acestei reviste. A devenit cea mai bună prietenă a mea. Și, în ciuda faptului că nu aveam o situaţie materială strălucită, am făcut tot ce mi-a stat în puteri ca să nu-mi lipsească niciun număr. Căci pentru mine e ca un medicament pentru suflet. Nu am avut curaj să vă scriu până acum. Însă m-am gândit că aceasta e cea mai bună cale de a-mi arăta recunoştinţa şi dragostea faţă de familia mea.

Viaţa e plină de surprize

Pe când aveam doar 18 ani, am rămas fără mama. A fost greu, căci eram exact la vârsta la care aş fi avut mai multă nevoie de ea. Dar Dumnezeu a vrut să-mi dăruiască multă dragoste în schimb. Atât de la iubitul meu soţ, cât şi din partea mamei lui, o femeie extraordinară. Mi-au fost alături la bine, dar mai ales în clipele grele, în care am suferit din cauza problemelor de sănătate. Soţul a stat lângă mine în fiecare moment, m-a însoţit la analize. Chiar dacă, de multe ori, abia ieşea de la serviciu, din tura de noapte. Nu o dată s-a întâmplat să aţipească pe holurile spitalului, aşteptând să ies din cabinetele doctorilor.

Iubitul meu soţ îmi dă aripi

Între timp, iubirea noastră a dat roade. Aşa a venit pe lume micuţul nostru drag, cel care ne-a împlinit şi care ne oferă cele mai fericite clipe de viaţă. Soţul mă alintă şi are grijă de mine la fel ca şi de copilul nostru, motiv pentru care am ajuns să-i spun şi eu «tata». A devenit pentru mine un înger păzitor. De multe ori am vrut să-mi exprim iubirea faţă de el şi altfel decât o fac în fiecare zi. Dar am renunţat de fiecare dată, gândindu-mă că el ştie deja ceea ce simt. Totuşi, iubirea e atât de puternică, încât e greu de exprimat în cuvinte, însă îmi vine să strig în gura mare cele două cuvinte simple, dar atât de încărcate de emoţie: «Te iubesc!». Şi asta pentru că nu sunt mulţi bărbaţii capabili de atâta dăruire faţă de femeile de lângă ei şi nici soacrele care să le fie alături nurorilor şi să le înţeleagă la fel ca propriile lor mame.”

Sursa foto: 123rf.com