“Nu aş fi putut să înţeleg vreodată cum pot necazurile vieţii să unească suflete pentru totdeauna, dacă nu aş fi trecut chiar eu printr-o astfel de experienţă. La fel, nu mi-am imaginat că dragostea la prima vedere există cu adevărat. Soarta a vrut ca eu să cunosc asemenea ipostaze ale vieţii şi, de ce nu, să-i conving şi pe ceilalţi din jur că totul e posibil când îţi doreşti cu adevărat.

Iubire secretă? Inima bate fără răspuns…

L-am cunoscut în urmă cu patru ani. Eram un copil, plecat pentru prima dată de acasă, printre străini, la facultate. Ne-am întâlnit în căminul în care locuiam, din întâmplare, amândoi. A fost dragoste la prima vedere. Dar a devenit iubire secretă, pentru o vreme. Pentru mine, căci el abia pusese punct unei poveşti de iubire şi era dezamăgit. La început, totul a fost cât s-a putut de bine. Era şi firesc să se întâmple aşa. Nici un bărbat nu refuză o femeie ce se aruncă în braţele lui. După prima lună însă, au urmat zile şi nopţi de nesomn. Mă perpeleam de dragul lui. Îl iubeam pe Tibi din tot sufletul meu, dar părea în zadar. Mă respingea tot timpul. A trebuit să lupt din răsputeri şi toată lumea părea să fie împotriva mea. Pe lângă părinţi, rude apropiate, amici, care nu erau de accord cu relaţia mea, mă confruntam şi cu respingerea lui. Nimeni nu ştia ce era în adâncul sufletului meu.

Dacă o femeie vrea, reuşeşte

Treptat, cu timpul, în ciuda ideilor preconcepute, cum că un bărbat nu se poate schimba niciodată, eu am reuşit să-l aduc pe Tibi aproape de sufletul meu. S-a schimbt în bine şi împreună am luptat împotriva prejudecăţilor celor din jurul nostru. În cei patru ani ai relaţiei noastre de cuplu am trecut prin bune şi rele, cât pentru o viaţă întreagă. Am locuit împreună 3 ani, fără ca părinţii mei să ştie acest lucru. Ne-am ascuns cum am putut, dar a meritat. Au fost momente când poate împărţeam doar un colţ de pâine. Dar, din fericire, pe noi necazurile vieţii ne-au unit. Anul trecut, pe 6 august, ne-am spus „da” în faţa ofiţerului stării civile, în speranţa că destinele noastre vor rămâne unite pentru totdeauna. Anul acesta, pe 28 octombrie, ne vom jura credinţă şi în faţa lui Dumnezeu. La cei 24 de ani ai mei, sunt un om împlinit. Cred că am realizat cam tot ce poate realiza un tânăr din România până la acestă vârstă şi sunt mândră de acest lucru. Iubirea mea pentru Tibi mi-a dat aripi şi simt că, alături de el, orice pe lumea asta e posibil.”

Sursa foto: 123rf.com