În timp ce unii își scot pe eBayla vânzare rinichiul, lucrurile care nu le mai sunt folositoare sau virginitatea, o femeie din Marea Britanie, abia căsătorită și-a pus la vânzare rochia de mireasă, precizând că are o grămadă de motive să facă acest lucru.

A descoperit că soțul ei o înșală cu o prostituată

Femeia este disperată să facă rost de bani după un început dezastruos al vieții ei de femeie măritată, ce îi provoacă multă suferință și a lăsat-o îngropătă în datorii. Ea dezvăluie că a descoperit că soțul ei o înșală cu o prostituată locală, care este însărcinată, la doar după șase săptămâni de la nuta lor extravagantă. La pozele cu rochia ei, ea a postat și  un mesaj în care explică ce se întâmplă.

Femeia a rămas însărcinată

„Aceasta este mult iubita mea rochie de mireasă și o vând pentru că soțul meu mincinos, infidel și mizerabil m-a lăsat cu datorii de peste 30.000 de lire sterline, după ce a insistat să facem o nuntă extravagantă. După șase săptămâni de mariaj, am descoperit că el mă înșală cu o prostituată locală și însărcinată și abia am aflat că îi port în pântece copilul și încerc să fac rost de suficienți bani încât să scap de datorii în momentul în care bebelușul meu va veni pe lume”, a scris aceasta. Ea subliniază că rochia ei este mărimea 20, este curată, nu are nici un defect și se află în condiție bună.

Femeia speră ca rochia să îi aducă noroc unei alte mirese, după ce ei i-a adus o căsnicie de numai șase săptămâni.  Aceasta a fost scoasă la licitație pe 25 de lire sterline, însă pentru că s-au arătat interesate de rochie opt femei, prețul ei a ajuns acum la 51 de lire. Britanica a scos la licitație și euro, aceștia fiind se pare banii cu care urmau să meargă în luna de miere.