Nașterea a avut loc cu 12 săptămâni înainte de termen. Olivia și Zoe, venite pe lume în luna ianuarie a acestui an, au fost imediat transferate în incubatoare. Din nou părinții nu puteau decât să spere că vor fi bine.

Peste o lună, aveau să afle că lucrurile evoluează în direcția bună. Mai mult, au avut parte de o surpriză de proporții atunci când fetele s-au văzut pentru prima oară.

Zoe și Olivia au fost așezate pe pieptul mamei, însă Zoe a avut o reacție care a umplut de lacrimi ochii tuturor. Imediat a întins un braț peste spatele surorii ei și a început să o mângâie, semn că o recunoștea încă din pântecul mamei.

”27 de zile după naștere și în sfârșit s-au întâlnit. Zoe imediat și-a îmbrățișat sora”, a scris pe Instagram, emoționată, mama, care nu are nicio îndoială că relația specială și unică dintre gemeni este ceva real. A asistat la un astfel de moment cu ochii ei.

”Inima mi s-a topit instantaneu!”, a mai scris ea pe rețeaua de socializare.

Din păcate, întâlnirea dintre cele două a fost scurtă, pentru că ambele trebuiau readuse în incubator, fiind încă foarte mici. Mai mult, fetițele urmează să fie operate pe inimă. Cu toate acestea, Ann Le spune că fetele ei merită orice efort al ei sau al soțului ei, merită toate nopțile nedormite și toate grijile pe care lși le fac pentru ele.

Vezi și Povestea tristă a unei balene. Ce a făcut pentru puiul ei e înduioșător!

Citește și: