Bărbatul este acuzat că le-a violat, le-a înfometat, le-a bătut și le-a ținut legate cu lanțuri timp de cel puțin 10 ani, chiar în propria casă. Mai mult, pe una dintre ele a lăsat-o însărcinată de două ori.

Cei doi copii născuți din incest au venit pe lume în iunie 2014 și în octombrie 2017. Practic, sunt atât copiii săi, cât și nepoții.

Cazul a ajuns în atenția autorităților în mai, după ce una dintre fete a reușit să evadeze. Cea care a raportat dispariția ei este chiar mama. Despre aceasta, în vârstă de 48 de ani, nu se știe momentan nimic. Poliția încearcă să o găsească.

Cât despre fată, aceasta a fost găsită ulterior într-un adăpost al unui ONG, Armata Salvării.

Curry este acuzat că și-a bătut inclusiv unul dintre copiii făcuți cu fiica sa.

Numele gemenelor nu au fost făcute publice, din motive lesne de înețeles, ce țin de protecția lor.

La scurt timp după ce fata a ajuns în grija autorităților, a fost salvată și sora ei, dar și cei doi copiii proveniți din incest.

Tânăra care a reușit să scape din infernul numit acasă a povestit anchetatorilor cum a început acest coșmar. Abuzurile au pornit în momentul în care părinții ei au realizat că-și începuse viața sexuală. Atunci, tatăl ei a legat-o cu un lanț de metal de o gleznă, uneori chiar de amândouă, pentru a o împiedica să iasă din casă, pentru a se întâlni cu băieți. Lanțul era legat chiar de patul părinților, pentru a o avea permanent în atenție.

casa

Tânăra a povestit că statea zile în șir așa, cu mâinile legate de asemeni, la spate. Adesea era bătută de tatăl ei până la sânge.

Și ea și sora sa erau legate astfel goale și lăsate să stea în propria urină. Uneori, tatăl dădea uneia dintre ele un băț și o obliga să o bată pe cealaltă.

Cealaltă victimă, sora sa, a povestit că nu-și amintește să fi mâncat vreodată pe săturate. Pe ea tatăl ei a lăsat-o însărcinată de două ori. Testele ADN au arătat că tatăl celor doi copii născuți de ea era tatăl ei.

”M-a forțat să fac sex și mi-a făcut asta zi de zi, din adolescență. I-a făcut asta și surorii mele”, a povestit ea.

”E așa de bine să nu mai fii legat cu lanțuri de pat…”, a mai spus ea anchetatorilor.

După ce au fost supuse unor evaluări psihologice, specialiștii au stabilit că ambele au dizabilități intelectuale. Mai grav afectată este una dintre surori, cea care nu are copii, aceasta comportându-se ca un copil de 6 sau 7 ani. Nu se pune problema să fie capabilă să-și poarte de grijă.

Pur și simplu torturate

Și rănile celor două au fost analizate și s-a ajuns la concluzia că pot fi inclusiv rezultatul torturii. Una dintre surori e plină de cicatrice pe scalp, frunte și spate, iar urechea sa stângă abia mai e atașată de cap.

Cealaltă tânără avea cangrenă la ambele picioare și exista riscul să le piardă pe amândouă, din cauza lanțurilor care o țintuiseră de pat atâția ani. Din fericire, după mai multe operații, medicii au reușit să-i salveze membrele.

În toți anii în care fetele au stat legate, părinții încasau ajutoare sociale, bani pe care îi cheltuiau pe droguri și alcool.

În prezent, Curry se află în închisoare, cauțiunea lui fiind stabilită la 750.000 de dolari. Rămâne de văzut ce pedeapsă va primi pentru faptele sale, de o cruzime înfiorătoare.

Vezi și Incredibil! O mamă și-a forțat fetele minore să se prostitueze. Cum a fost posibil totul

Citește și: