Când Owen Williams a deschis ușa de la intrare, nu și-a putut crede ochilor. În fața sa se afla fata lui Ken, o femeie în toată firea, cu un sac plin. Și-a imaginat că era gunoi și că aceasta îl ruga să îl arunce. Tatăl ei, Ken, tocmai murise.

Dar în sac nu era gunoi, erau cadouri. Cadouri pentru fiica sa, Cadi, acum în vârstă de 2 ani. Cadouri pentru fiecare Crăciun, până când avea să împlinească 15 ani!

A mers la bucătărie, unde soția lui vorbea cu mama sa, din Irlanda, pe FaceTime. Au început să scoată emoționați din sac și, pe măsură ce mai scoteau câte un cadou, ochii li se umpleau de lacrimi.

Cât plănuise vecinul lor, Ken, acest gest! Câtă bunătate! Câtă generozitate! Câtă iubire fusese în inima sa!

Emoționat, lăsat fără cuvinte de un astfel de gest, Owen a postat pe Twitter întreaga poveste, istorisind inclusiv cum, în urmă cu doi ani, deveniseră vecini. Atunci, Ken, în vârstă de 83 de ani, a adus câte ceva pentru toți membrii familiei, pentru a-și întâmpina cum se cuvine noii vecini, inclusiv niște biscuiți digestivi cu ciocolată pentru câine. Toată lumea l-a iubit de atunci, mai cu seamă patrupedul familiei.

Când a murit, toată lumea a suferit. Dar nimeni nu și-a imaginat că Ken va continua să le facă zilele frumoase și din mormânt. Iar Cadi va primi, an de an, câte un cadou de la Ken cel plecat în rai.

Vezi și Impresionant! Uite ce a făcut o femeie cu inimă mare, când a văzut că doi copii se pregăteau să fure!

Citește și: