Căsătorită la 20 de ani, aceasta a avut 14 copii. Unul a murit la numai trei ore de la naștere, în timp ce pe un altul l-a pierdut în urmă cu 13 ani, când acesta avea 52 de ani.

Cei 14 copii născuți de femeie au devenit, la rândul lor, părinții a 34 de copii. Iar cei 34 de copii, deveniți adulți, au, la rândul lor, 66 de copii.

Prin urmare, Winny Stokes se poate mândri cu nu mai puțin de 100 de nepoți, strănepoți și stră-strănepoți. O adevărată avere, deloc simplu de atins!

Dacă familia reunită vrea să meargă toată în concediu, e nevoie nu de un autocar, ci chiar de două.

La baie intrau întâi cei mai curați

Vorbind despre viața ei, Winny, care este văduvă, povestește că copiii săi au crescut în patru dormitoare, în paturi supraetajat, că fiecare avea câte ceva de făcut, dar că la ora 19.00 toată lumea era în pat.

Era nevoie de o întreagă organizare și disciplină pentru a supraviețui în casă. Prin urmare, seara, intrau să facă baie întâi cei mai curați dintre copii, de obicei fetele, după care restul. Pentru a scurta timpul de îmbăiere, copiii intrau să facă baie și câte doi.

Și cina era plină de evenimente, însă regula de bază era ca nimeni să nu se ridice de la masă până nu termina totul din farfurie.

În ceea ce privește bucatele, Winny gătea de trei ori pe săptămână, dar în cantități care ar speria o gospodină cu mai puțină experiență.

Foto: Captură video

Vezi și La naștere, a fost abandonat de mama lui. Și-a trăit primele clipe de viață într-o cutie de carton, iar povestea lui face acum înconjurul lumii. Ce s-a întâmplat după 31 de ani e uimitor

Citește și: