Coșmarul lui Paul Wood, din Lodi, California, a început în urmă cu câteva luni, când a început să se plângă de dureri insuportabile de cap și amețeală. A fost la mai mulți medici pentru a afla ce i se întâmplă.

Un reputat chirurg din San Francisco i-a spus că are o hemoragie în creier, iar un radiolog că l-a anunțat că are o tumoare, acaesta fiind pista pe care au mers și alți specialiști consultați. Indiferent care dintre diagnostice era cel corect, se impunea o operație riscantă pe creier.

Cu o zi înainte de operația programată, pacientul s-a prezentat pentru o nouă tomografie cerebrală. De această dată, însă, nu mai era vizibil nimic anormal în creierul său. Tumoarea dipăruse practic peste noapte!

În timp ce medicii nu-și pot explica ce s-a întâmplat, Paul Wood e convins că pur și simplu e vorba despre un miracol de la Dumnezeu. Foarte credincios, omul susține că a spus enoriașilor care merg la aceeași biserică că urma să facă o operație complicată, iar aceștia, la fel și preotul, s-au rugat mult pentru el. Rugile lor și credința pură sunt cele care l-au salvat, crede Paul.

În plus, Paul nu s-a îndoit niciun moment că va fi bine, fapt pe care și l-a spus în fiecare zi. Și iată că așa a fost!

Foto: Paul Wood/Facebook

Vezi și A ajuns la medic cu lentila de contact blocată în ochi de 28 de ani. N-o deranjase, nu știa că e acolo

Citește și: