Astfel, Carolina a apelat la ajutorul unui make-up artist, pe care l-a rugat să-i facă pe față o replică a semnului fiului ei, pentru a înțelege exact cum se simte fiul ei. „Mărturisesc că au fost momente în care mi-a fost foarte greu să văd și să simt privirile oamenilor din jur, care se uitau la mine și la fiul meu cu milă, spaimă sau chiar dezgust”, a  declarat femeia.

Carolina GiraldelliSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Brazilianca  a decis să meargă chiar și la muncă cu acest semn pe față și a mărturisit că s-a simțit frumoasă și e convinsă că și fiul ei se va simți la fel. „Îi iubesc semnul din naștere așa mult, încât, am vrut chiar și pentru moment să am și eu unul la fel. Am vrut să-i arăt lui Enzo dragostea mea, așa că am rugat o prietenă care este makeup artist să-mi facă și mie pe față exact același semn ca al lui Enzo. După ce a terminat machiajul, am fost foarte emoționată, pentru că m-am simțit cea mai frumoasă mamă din lume”, a mai spus ea.

Când băiețelul a văzut-o,  reacția lui a fost adorabilă. „Când am ajuns acasă, reacția lui Enzo a fost una de pură bucurie, chiar dacă nu a înțeles complet. Sunt convinsă că i-a plăcut atitudinea mea. Ne-am făcut o grămadă de poză și ne-am distrat foarte tare. Apoi am mers la serviciu cu acest machiaj pe față. Câțiva oameni s-au uitat urât la mine, dar am fost foarte calmă pentru că m-am simțit cea mai mândră mamă din lume. Am stat cu machiajul toată ziua, până am mers la culcare, dar cumva încă simt că îl mai am și acum”, a mai adăugat Caroline.

Citește și:Detaliul din imaginile cu Kate Middleton de la nunta regală care a atras imediat atenția faniilor

Enzo s-a născut în mai 2017

Enzo a venit pe lume în mai 2017 printr-o operație de cezariană după ce medicul a observat la ecografie că are cordonul ombilical înfășurat în jurul gâtului. Carolina a povestit că și-a dat seama că are ceva fiul ei, după privirile speriate ale medicilor. Inițial, când l-a văzut și ea, a crezut că băiețelul este muradr pe față, dar apoi și-a dat seama că e un semn de naștere mare. Însă, cu toate acestea, brazilianca a mărturisit că s-a simțit recunoscătoare că fiul ei este sănătos și că poate să plângă. Mai mult, ea s-a liniștiti după ce medicii i-au spus că acesta nu-i pune sub niciun fel viața în pericol. Carolina Giraldelli  susține că fiul ei a făcut-o să fie mai curajoasă și mai puternică și este pregătită să înfrunte întreaga lume pentru el.

Imaginile cu Caroline cu machiajul pe față și cu fiul ei s-au viralizat imediat pe rețelele de socializare,  iar mame din întreaga lume au lăudat gestul emoționant făcut de aceasta.

Citește și: