În poză se vede cum cel mic, o fetiță, care înainte de a fi luat în brațe țipa isteric, pune capul pe pieptul salvatorului și adoarme instantaneu. Cu calmul și grija sa, omul a reușit să-i aducă în doar câteva secunde pacea, câștigând admirația tuturor și respectul tuturor.

Totul s-a întâmplat zilele trecute, când pompierul Chris Blazek a fost printre cei care au intervenit după un accident de mașină. Ajuns la locul accidentului, Blazek a găsit o mamă ”isterică”, însărcinată, care avea deja dureri de abdominale și de spate, și pe cei trei copii ai ei, toți mai mici de 7 ani.

”Fetele mai mari erau bine, dar bebelușul urla isteric”, a declarat Blazek. ”Așa că am scos-o din mașină, am examinat-o din punct de vedere fizic, să mă asigur că era bine. Imediat a pus capul pe umărul meu”, își amintește pompierul.

Când a realizat că deja situația era sub control, colegii săi, pompierii, ocupându-se de tot, Blazek a decis să-i acorde micuței din brațe câteva minute de liniște. ”A adormit în brațele mele”, povestește el. În tot acest timp, mama a fost dusă la spital, iar Blazek a rămas să aibă grijă de copii.

”Momente ca acestea îmi amintesc de ce fac această meserie”, exclamă pompierul.

Foto: Facebook

Vezi și Povestea incredibilă care îți dovedește că există karma. Fă bine și ți se va întoarce!

Citește și: