„Sunt complet fără niciun ajutor și nu știu ce voi face, pentru că în perioada pandemiei mi-am epuizat majoritatea economiilor. Mă gândesc serios să merg acasă”, spune Marie Helvin, potrivit DailyMail.

Iar spusele ei par cel puțin ciudate, pentru că Marie Helvin, în anii ei de glorie, a fost unul dintre cele mai bine cotate modele și s-a învârtit în cercurile înalte și influente ale acelei vremi. De altfel, ea a fost cea care i-a prezentat-o pe Prințesa Diana lui Dodi Fayed la un bal Aids Trust, în Cliveden în 1989.

Marie Helvin Busy Enjoying Her New ‘selfish Existence’. The 34 Year Old Former Wife Of Photographer David Bailey Now Lead A Bachelor Girl Life- And Has Never Been Happier. Pictured Here In Her Favourite Colour – Black. Pkt1177 – 038971 Original PriSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Fostul model locuiește acum la Londra, loc pe care-l consideră restrictiv când e vorba de angajat persoane de vârsta ei, însă se gândește să se întorcă în Statele Unite, tocmai pentru a-și găsi un loc de muncă.

„Au mai puține stigmatizări legate de vârstă atunci când scot posturi la concurs”, a spus ea. „Poți obține un loc de muncă la Whole Foods (nr. un lanț de supermarketuri). Nu aș aplica pentru a lucra în Whole Foods aici. Dar acasă, în Hawaii, dacă aș avea nevoie, m-aș duce acolo și aș lucra”, a explicat ea.

Când a divorțat de fotograful David Bailey în 1985, Marie Helvin a plecat cu un acord de divorț de 100.000 de lire sterline.

După divorț, a avut o relație de patru ani cu fratele ducesei de Cornwall, soția prințului Charles, Mark Shand, care a murit în urma unui accident în 2014, la vârsta de 62 de ani.

„Mark a fost cea mai dulce, mai bună și mai iubitoare persoană”, spune Marie . „Eram atât de proastă și nu mi-am dat seama de asta la acea vreme, așa cum faci rar.”

Cât despre chipul său impecabil din tinerețe, Marie Helvin mărturisește abia acum că acesta nu era în întregime natural. „Făceam Botox de două ori pe an, atât cât să nu par tristă”, a dezvăluie ea la podcastul Third Act, potrivit DailyMail.

Și chiar și acum, Marie speră că și-ar putea găsi încă jumătatea. „Dacă voi fi vreodată destul de norocoasă să întâlnesc pe cineva, atunci sper ca acesta să fie mai în vârstă și divorțat sau văduv, adică nu vreau să ies cu vreun copil mic.”, a mai declarat fostul top model.

Imagini: Profimedia

Citește și: 4 soliste din Epoca de Aur și complicata lor viață amoroasă. Ce mult au suferit din dragoste Angela Similea, Mirabela Dauer, Corina Chiriac și Dida Drăgan!