Ultimele zile din viața Kasiei Gallanio sunt povestite pentru Daily Mail de apropiații fostei prințese. Menajera ei devotată, Teodora Poma (43 de ani), originară din Bolivia, susține că prințesa a făcut un gest prin care încerca, de fapt, să își ia “adio” pentru totdeauna.

Potrivit publicației britanice, cu puțin timp înainte de a muri, Kasia i-ar fi trimis menajerei un filmuleț în care îi arăta mai multe pungi cu haine de firmă, pe care urma să i le dea în dar. Menajera crede că, de fapt, acela a fost un gest de “rămas bun” și că prințesa urma să își ia viața.

Citește și: Și-a presimțit moartea? Fosta prințesă a Qatarului, mesaj sumbru pentru gemenele ei. Cât de frumoase sunt adolescentele de 17 ani!

Teodora Poma a mai povestit pentru Daily Mail că fosta ei angajatoare a solicitat curățenie în apartamentul din complexul de lux, din stațiunea spaniolă Puerto Banus, de lângă Marbella. Însă atunci când totul era pregătit, iar menajera i-a trimis șefei sale un mesaj, pentru a confirma aranajmentele, aceasta nu a mai răspuns la telefon. Iar asta pentru că probabil era deja moartă, crede menajera.

Mărturiile cumplite ale menajerei Kasiei

Daily Mail mai scrie că trupul neînsuflețit al fostei prințese a zăcut timp de 4 zile în penthouse-ul din Marbella, păzit de credinciosul câine pomeranian Honey. După descoperirea tragediei de către autorități, patrupedul a fost înmânat fiicelor Kasiei.

Menajera, care era în concediu medical în perioada respectivă, din cauza unor probleme la ficat, este devastată de tragedie și spune că șefa ei era o femeie de nota 10. “M-a sprijinit și m-a ajutat să pot face față acestor probleme de sănătate. Era o persoană amabilă, foarte iubitoare, o mamă luptătoare. Mereu spunea că vrea să fie cu fiicele ei, pe care le iubea foarte mult. Dar, pentru că fetele stăteau la tatăl lor, nu le-a putut vedea o bună perioadă de timp”, povestește Teodora Poma pentru Daily Mail. Kasia avea trei fiice: gemenele de 17 ani și mezina, de 15 ani.

“Când eram în spital mi-a trimis un filmuleț, în care îmi arăta lucrurile pe care voia să mi le dea mie. Erau saci cu haine. Mereu îmi dădea haine când făcea ordine în dulap. Poate că așa și-a luat ea rămas bun, încercând să îmi dea toate acele lucruri. Kasia îmi spunea că are probleme din cauza procesului de custodie. Nu mi-a spus însă detalii, iar eu nu am întrebat. Ea era într-o dispoziție destul de bună, dar eu și colegul meu ne-am dat seama că era deprimată”, a mai povestit Teodora Poma.

Citește și: VIDEO Fosta prințesă a Qatarului, ultimul interviu. Kasia Gallanio, găsită moartă în Spania, spune lucruri cutremurătoare despre soțul suspectat de incest

kasia-4SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Kasia Gallanio a fost descoperită fără suflare duminică, 29 mai, după ce una dintre fiicele sale a alertat poliția spaniolă. Adolescenta încercase să își contacteze mama timp de 4 zile, dar nu a primit nici un răspuns. Portarul clădirii, însoțit de doi polițiști, a fost cel care a deschis ușa apartamentului Kasiei, la ora 8 dimineața. Potrivit surselor din anchetă, citate de Daily Mail, trupul neînsuflețit zăcea în apartament de 4 zile și tocmai de aceea testele medico-legale sunt îngreunate, iar rezultatele autopsiei se lasă așteptate.

Fiicele gemene au mers în Spania să identifice trupul neînsuflețit al mamei lor

Presa spaniolă a scris că în corpul Kasiei s-au găsit alcool și substanțe interzise, însă autoritățile nu confirmă aceste informații. „Până acum nu există niciun rezultat. Rapoartele din mass-media care spun că personalul medico-legal a găsit alcool sau alte substanțe nu au fost dovedite din surse oficiale”, a declarat, pentru Daily Mail, un purtător de cuvânt al poliției din Marbella.

Luni, 30 mai, fiicele gemene ale Kasiei, însoțite de avocatul familiei, au venit din Paris pentru a identifica cadavrul. Una dintre fete a fost văzută vizitând penthouse-ul mamei sale, miercuri dimineață, de unde a ieșit în lacrimi și profund afectată de tragedia prin care trece.

Kasia Gallanio a fost prințesă a Qatarului, cea de-a treia soție a lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani (73 de ani), unchiul emirului Qatarului, Tamim bin Hamad Al-Thani (41 de ani). În data de 29 mai a fost găsită moartă în penthouse-ul de 2 milioane de lire sterline din Marbella, Spania, după ce una dintre fiicele sale a alertat autoritățile. Potrivit presei spaniole, de 4 zile fata tot încerca, disperată, să ia legătura cu mama ei. În cele din urmă, polițiștii au descins în casa fostei prințese și au constatat nenorocirea. Avea doar 45 de ani.

Kasia Gallanio și fostul soț, luptă crâncenă pentru custodie

Kasia Gallanio, în vârstă de 45 de ani, s-a născut din părinți polonezi în Los Angeles. A fost a treia soție a lui Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani (73), unchiul emirului Qatarului. Kasia și fostul ei soț s-au întâlnit la Paris, s-au căsătorit în 2004. Gallanio s-a convertit la islam pentru el, dar au divorțat în 2007. Cei doi soți au dus o luptă aprigă pentru custodia celor trei fiice. Mai mult, una dintre fete și-ar fi acuzat tatăl de agresiune sexuală incestuoasă.

Citește și: Kasia Gallanio, fosta prințesă a Qatarului, găsită moartă în Spania. A dus o luptă crâncenă cu fostul soț, pentru custodia fiicelor