Rudyard Kipling susținea în „Cartea Junglei” că Mowgli trăia într-o haită de lupi, dar în varianta reală, în loc de băiatul junglei, este vorba de o fetiță care a crescut în grijă unui grup de maimuțe.

În urmă cu două luni, Suresh Yadav, un sub-inspector de la depatamentul de poliție din Uttar Pradesh, patrula pe lângă o fermă situată în jungla Pahraich, când a văzut-o pe fetiță, înconjurată de maimuțe. Acesta a povestit că în momentul când a vrut să se apropie de fată să afle ce face singură în junglă, aceasta a început să țipe împreună cu maimuțele și să-l atace. În mod incredibil, fetița chiar seamănă cu personajul Mowgli din filmul „Cartea Junglei”.

„Fetița Mowgli” merge în patru labe

Polițistul a reușit însă să alunge primatele și a luat fetița și a dus-o la un spital local, unde se află și acum de atunci.

Cu toate acestea, există mai mult variante a modului în care a fost găsită fetița. Ziarul The Hindustan Times a povestit că fata ar fi fost zărită de localnici care au anunțat autoritățile. Ea a fost salvată de o echipă de polițiști, care s-a luptat cu maimuțele ca să o ia pe fată de lângă acestea. Micuța umbla goală, cu părul nepieptănat, unghiile foarte crescute și pielea extrem de bronzată din cauza expunerii la soare.

Publicația The Times of India a dezvăluit că fetița Mowgli nu poate vorbi și nici nu înțelege limba indiană, iar medicii care au grijă de ea spun că aceasta de simte inconfortabil în preajma oameniilor și de multe ori are accese de furie.

Deși știe să meargă în picioare, aceasta preferă să meargă în patru labe și să se miște ca un animal. De asemenea, ea mănâncă tot ca un animal, folosindu-șidoar gura.

„Fata a fost găsită în urmă cu două luni, mănâncă și merge ca un animal și fuge când vede oameni. Are semne de piele care arată că trăiește printre animale de mult timp. Acum se simte bine și e sănătoasă”, a declarat un reprezentant al spitalului, în care micuța este tratată.

Autoritățiile au deschis o anchetă și încearcă să afle cine este fetița Muwgli și de cât timp trăiește în junglă.

Citește și: „Lecție de omenie. E uimitor ce face un bărbat pentru oamenii săraci, deși este insultat în ultimul hal” este blocat