În plus, rănile sale, indiferent cât de grave ar fi, se vindecă imediat. Bonus: femeia are o stare de spirit de milioane, e mereu veselă și optimistă și nici nu știe ce înseamnă panica sau stresul. În plus, binecuvântare sau nu, e cam uitucă.

De-a lungul vieții sale, Jo a avut parte de multe accidente și operații, în mod normal foarte dureroase. Însă niciodată nu a simțit nevoia de calmante.

Fosta profesoară a ajuns într-o zi la spital, plângându-se medicilor că avea probleme cu șoldul. Chiar dacă mergea cu greutate, medicii au trimis-o acasă, pentru că nu avea dureri.

Abia când s-a prezentat din nou și i s-a făcut o radiografie, medicii pur și simplu s-au îngrozit, nereușind să-și dea seama cum supraviețuise femeia, atunci în vârstă de 65 de ani. În locul ei, oricine altcineva s-ar fi tăvălit pe jos de durere.

A fost programată imediat pentru o operație de înlocuire a șoldului, iar după intervenție durerile au fost calmate cu un simplu paracetamol. Cu greu l-a luat și pe acesta, pentru că pur și simplu nu avea nevoie.

Cât timp era încă în spital și se refăcea într-un timp record, medicii au observat că mâinile sale erau deformate de osteoartrită. Au programat-om din nou pentru o operație care ar fi trebuit să vină cu dureri îngrozitoare. Din nou, însă, femeia nu a simțit nicio durere, intrigându-i pe medici.

Mutații genetice cu efecte neașteptate

Dându-și seama că aveau de-a face cu un caz special, aceștia i-au făcut tot felul de analize, pentru ca, în final, să-i cerceteze și ADN-ul.

Au descoperit cu surprindere că Jo avea două mutații care nu o lăsau să simtă durerea. Tot acestea erau raspunzătoare de starea de fericire continuă și de faptul că era cam uitucă, trăsături despre care femeia crezuse că sunt de personalitate și atât.

Nici fiul ei nu luase în viața lui calmante. Nu însă și fiica ei. Mama ei simțise și ea durerea, așa că singurul care ar fi putut să-i transmită mutațiile era tatăl ei. Din păcate, acesta murise cu mulți ani în urmă.

Semnale de alarmă fuseseră

Când a aflat că e diferită de toți ceilalți, Jo a început să-și amintească episoade din viață care, cu ani în urmă, ar fi trebuit să o pună pe gânduri. La vârsta de 8 ani, și-a rupt o mână, dar nu a spus nimănui timp de mai multe zile, până când a devenit vizibil că avea o problemă, doar privindu-i membrul.

Apoi, toți copiii erau fascinați de faptul că putea mânca ardei iuți fără a simți vreun disconfort.

Apoi, peste ani, a avut un accident de mașină. Un șofer tânăr a intrat cu mașina în ea, scoțând-o în decor. Vehiculul în care se afla s-a răsturnat, dar Jo, fără nici cea mai mică urmă de teamă pe chip, a ieșit singură dintre fiarele contorsionate, mergând să-l consoleze pe șoferul vinovat, care se afla în stare de șoc. Abia apoi a observat că ea însăși avea multe răni și contuzii. Ca de obicei, nu simțea nimic.

Vezi și Caz medical șocant: Ce-a putut să pățească un bărbat de la un simplu bețișor de ureche. A fost la un pas de moarte!

Citește și: