Iar pentru a face rost de banii necesari, a fost obligat să recurgă la un gest extrem: de câteva săptămâni, bărbatul a scos cam tot ce are prin casă în curte. Speră ca, cu banii obținuți, să poată fi îngropat alături de părinți, așa cum își dorește.

Recent, în curtea sa au ajuns doi bărbați, care au și cumpărat câte ceva. Când au vrut să plătească, bărbatul de 66 de ani i-a rugat pe David Dunkleberger și Ed Sheets să împrăștie vorba, astfel încât cât mai multă lume să afle despre obiectele scoase la vânzare, mai ales că banii strânși urmau să fie folosiți pentru o înmormântare. Când cei doi au întrebat a cui înmormântare, bărbatul le-a spus simplu că a sa.

S-au strâns până acum circa 40.000 de dolari

A fost momentul când cei doi au fost impresionați până la lacrimi. L-au rugat pe Davis să le permită să-l ajute. În cele din urmă, veteranul le-a permis, așa că cei doi au deschis un cont unde strâng fonduri pentru funeraliile sale.

Până acum s-au strâns circa 40.000 de dolari, fiecare donând după posbilități. Sunt oameni care donează câte 10 dolari și alții câte 600 de dolari. Circa 1.950 de oameni au donat până în prezent.

Dacă se va strânge o sumă mai mare decât cea necesară pentru înmormântare, ce va rămâne va fi donată altor veterani aflați în aceeași situație.

Vezi și Impresionant! Uite ce a făcut o femeie cu inimă mare, când a văzut că doi copii se pregăteau să fure!

Citește și: